Skip to content

Cadouri de mărţişor

Cred că n-am mai cumpărat un mărţişor de când eram prin liceu, adică acum 180 de ani. De obicei mă orientez către flori sau mici cadouri care să nu fie purtate câteva zile pe an, înfipte-n piept. Sau către cadouri aiurea, ca să nu mă dezmint nici în perioada asta dătătoare de găuri în buzunar.

Anul ăsta aÅŸ alege cel mai aiurea cadou pe care l-am găsit pe net în ultima vreme, dar totodată ÅŸi cel mai util. Pentru unele femei, nu pentru toate, mai exact pentru genul “stinge lumina ÅŸi bag-o”, adică pentru păsăricile care ori sunt complexate de cum arată, ori nu vor să vadă cocoÅŸelul ci doar să-l simtă.

Tre’ să recunosc că am întâlnit ceva specimene de-astea la viaÅ£a mea dar ÅŸi să declar, cu mândrie-n glas, că majoritatea s-au schimbat după ce-au fost “clausificate”. Poate-o să dau ÅŸi detalii picante într-o zi dar nu ăsta e subiectul aiurelii de faţă.

Aşadar, cadoul de anul ăsta pentru o asemenea păsărică ar fi o carte de colorat. Simplu, sugestiv, educativ.

Cock coloring book

BineînÅ£eles, aÅŸ putea să-mi iau ÅŸi eu o cărticică de-asta educativă ÅŸi să-mi încerc cariocile pe ea, dar parcă e mai bine să te joci cu “pixul” într-una reală, nu?

Color teh pussy

La shopping băieţi, Amazon are de toate! :D


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.