Skip to content

Azi mă macină…

no smoking… o întrebare întrebătoare rău, şi-anume: are vreun rost să încerci să te laşi de fumat când ştii dinainte că te vei apuca iar?

Am încercat să renunţ la viciul ăsta de suficient de multe ori ca să fiu sigur de insucces. Insucces pentru că, indiferent cât aş reuşi să stau departe de ţigări (ore, zile, luni, poate chiar ani), în momentul în care aş aprinde iar una s-ar duce pe apa sâmbetei toate planurile mele. Aşa am păţit de fiecare dată când am încercat să trec în tabăra nefumătorilor, după ce am pornit la drum mai înverşunat decât conchistadorii spanioli spre Lumea Nouă, primul fum “furat” a însemnat revenirea la vechile obiceiuri afumătoare de plămâni şi practicarea lor cu mai multă plăcere.

Poate-ar trebui să mai încerc o dată, la urma urmei şi o perioadă de pauză le-ar prinde bine plămânilor mei, îmbâcsiţi de-atâta amar de ani…


Citeste si...

5 thoughts on “Azi mă macină…”

  1. Depinde şi cât fumai, de cât timp… Până la urmă am hotărât să mai fac o încercare, deja e a doua zi fără tutun. :D

  2. Depinde cat de tare iti doresti sa te lasi ;) Eu am cam 15 luni de cand m-am lasat; dupa 10 luni, cand eram la un concert, am zis sa incerc sa fumez una dar nu am reusit sa o termin si atunci am fost sigur ca nu o sa ma apuc din nou. Si am fumat cam 9 ani cu o medie de un pachet jumate pe si :)

  3. Momentan mă ţin bine dar mai am până să pot declara că m-am lăsat de fumat. Voinţă există, rămâne de văzut câtă…
    Cam puţin 9 ani, la mine e vorba de mai mulţi, majoritatea cu 2 pachete/zi.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.