Skip to content

Alţi spammeri care fac comerţ online

Nici nu ştiu de unde să încep aşa că o să pun nişte întrebări mai întâi:

– cât de idiot trebuie să fii ca să trimiÅ£i un newsletter unuia care n-a auzit în viaÅ£a lui de magazinul tău online, darămite să se mai ÅŸi aboneze?

– cât de imbecil trebuie să fii ca să foloseÅŸti un certificat de securitate eliberat pentru localhost.localdomain în loc de adresa saitului tău?

– cât de tembel trebuie să fii ca să trimiÅ£i căcatul ăla de newsletter de 2 ori în aceeaÅŸi zi?

– cât de redus mintal trebuie să fii ca să inviÅ£i lumea, prin căcatul ăla de newsletter mesaj nesolicitat, pe un sait care nu merge?

– cât de… nu mai ÅŸtiu cum să zic să fii ca să ai pretenÅ£ia că respecÅ£i legile antispam ÅŸi în acelaÅŸi timp link-ul de unsubscribe pe care-l incluzi în mesaj să nu meargă?

– cât de neinspirat trebuie să fii ca să trimiÅ£i idioÅ£enia aia de newsletter unuia care obiÅŸnuieÅŸte să critice magazinele online de 2 lei?

La toate întrebările astea probabil că trebuie să răspundă următorul nene:

domain-name: itcstore.ro
description: SYSNET CONSULTING GROUP SRL
description: Str. Vicina nr. 10
description: bl.38 sc.2 ap.33
description: 5
description: Bucuresti
description: RO
description: Postal Code: 051928
description: Phone: +40-21-4560721
description: Fax: +40-21-4560721
description: Email: [email protected]

Spam primit de la:

Received: from sysnetgroup.ro (unknown [89.122.153.226])
by phoenix.extra-net.ro (Postfix) with SMTP id 5AA5856F25;
Tue, 4 Mar 2008 02:46:43 +0200 (EET)
Reply-To: <[email protected]>
From: “News //SYSNET”<[email protected]>
Subject: ITC Store Newsletter 03.03.2008

Şi-acum câteva imagini:

Spam Unsubscribe? Sait de mare angajament Certificat securitate

Aşadar, stimaţi spammeri, vă rog să nu mai trimiteţi porcăria voastră de newsletter la adresa afişată aici pe blog, pentru că nu voi cumpăra niciodată nimic de la magazinul vostru online de 3 parale. Adresa de aici e destinată în exclusivitate comunicării cu persoane interesate de ce scrie pe blogul ăsta, nu e pentru mesajele voastre nesolicitate.

Ah, şi să nu uit: raportez toate adresele de pe care primesc asemenea porcării la rbl.sns.ro. Succes în afaceri, văd că aţi pornit cu dreptul!

7 thoughts on “AlÅ£i spammeri care fac comerÅ£ online”

  1. Si eu am primit rahatul ala. De
    la inscrierea in directoare se trage totul… Oricum, e lucru stiut ca nu te poti increde in dir romanesti. Nu ca ar fi mai breze cele straine…

  2. Nu sunt sigur dar cred că, în puţinele directoare unde am înscris blogul ăsta (2-3), am folosit o altă adresă. Pe-asta am folosit-o sigur pe dmoz.org şi m-aş mira să mi se tragă de acolo.
    E interesant că erau deja listaÅ£i pe rbl.sns.ro, cu un spam de anul trecut. Au antecedente băieÅ£ii…

  3. poti fi sigur ca NU de la dmoz ti se trage. Doar o singura aparitie a adresei tale pe un site nepotrivit si ar putea ajunge in mii de baze de date cu email-uri. Exista si o multime de crawleri care scaneaza site-urile pt adrese de email. Deci exista si posibilitatea ca adresa sa fi fost luata chiar de pe blog.

  4. Pai eu sunt convins ca de-aici a fost luata da’ nu asta era ideea, daca voiam s-o tin secreta n-o scriam aici. Ideea era ca nu asa se face comert online, dupa parerea mea. Nu m-au convins decat de faptul ca nu voi cumpara niciodata de la ei.

  5. Si mai adaug ceva: aici se poate vedea care e cel mai bun referrer in ultimele 7 zile pentru itcstore.ro – un tracker de torrents. Asta da business nene! :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.