Skip to content

Vremurile ne schimbă…

Cu ani în urmă am cunoscut un medic veterinar foarte bun. Înzestrat cu pricepere, răbdare, dar mai ales cu dorinţa de a salva vieţile bietelor animale bătute de soartă. A fost singurul care a crezut că pisoiul meu are şanse să scape de probleme şi a insistat să-l trateze, atunci când alţii nu aveau în vedere decât soluţii radicale. Şi a reuşit, numai că, din păcate, după 7-8 ani boala a recidivat.

Azi l-am reîntâlnit ÅŸi eram plin de speranÅ£e. De când am reînceput tratamentul am nimerit la alt medic ÅŸi eram nerăbdător să ajung cu motanul ÅŸi la salvatorul lui de-acum câţiva ani. Din păcate am întâlnit un cu totul alt om – fără răbdare, nervos, brusc în miÅŸcări, pe scurt nicio asemănare cu tânărul medic complet dedicat meseriei pe care-l cunoscusem odată. Pe vremuri m-aÅŸ fi dus la cabinetul lui ÅŸi dacă s-ar fi mutat la 200 de kilometri distanţă, astăzi nu ÅŸtiam cum să ies mai repede de-acolo.

Din păcate ca el suntem toÅ£i. Goana după bani, grija zilei de mâine, nemulÅ£umirile faţă de societatea de rahat în care trăim, nesimÅ£irea celor care ne conduc, taxele din ce în ce mai multe ÅŸi mai mari, aglomeraÅ£ia tot mai apăsătoare pe zi ce trece… toate ne afectează comportamentul. Vremurile ne schimbă fără să ne dăm seama, pe cei mai mulÅ£i dintre noi însă în rău…


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.