Skip to content

Vremurile ne schimbă…

Cu ani în urmă am cunoscut un medic veterinar foarte bun. Înzestrat cu pricepere, răbdare, dar mai ales cu dorinţa de a salva vieţile bietelor animale bătute de soartă. A fost singurul care a crezut că pisoiul meu are şanse să scape de probleme şi a insistat să-l trateze, atunci când alţii nu aveau în vedere decât soluţii radicale. Şi a reuşit, numai că, din păcate, după 7-8 ani boala a recidivat.

Azi l-am reîntâlnit şi eram plin de speranţe. De când am reînceput tratamentul am nimerit la alt medic şi eram nerăbdător să ajung cu motanul şi la salvatorul lui de-acum câţiva ani. Din păcate am întâlnit un cu totul alt om – fără răbdare, nervos, brusc în mişcări, pe scurt nicio asemănare cu tânărul medic complet dedicat meseriei pe care-l cunoscusem odată. Pe vremuri m-aş fi dus la cabinetul lui şi dacă s-ar fi mutat la 200 de kilometri distanţă, astăzi nu ştiam cum să ies mai repede de-acolo.

Din păcate ca el suntem toţi. Goana după bani, grija zilei de mâine, nemulţumirile faţă de societatea de rahat în care trăim, nesimţirea celor care ne conduc, taxele din ce în ce mai multe şi mai mari, aglomeraţia tot mai apăsătoare pe zi ce trece… toate ne afectează comportamentul. Vremurile ne schimbă fără să ne dăm seama, pe cei mai mulţi dintre noi însă în rău…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.