Skip to content

VreauBlog

Nu, nu mai vreau încă unul, abia apuc să aberez pe-aici, ci aşa se numeşte un sait care se vrea comunitate de bloggeri, furnizor de hosting gratuit pentru blog, alternativă la wordpress.com, blogger.com, etc. Se vrea zic, pentru că proiectul pare abandonat de mai bine de jumătate de an, în afară de spam la greu şi comentarii de test nu văd nimic pe-acolo.

Acum stau şi mă gândesc… dacă m-apuc eu să fac aşa ceva şi abandonez proiectul pe parcurs e una, dar când un găzduitor care se vrea serios lasă asemenea minunăţii pe net deja scade în ochii mei. Puteau să şteargă măcar blogurile alea făcute special pentru spam, pline de link-uri de referral către saituri porno. Şi eventual să aleagă alt domeniu, sună aiurea gigel.vreaublog.ro, dacă mi-am făcut deja blog la ei de ce să-mi apară în adresa lui că vreaublog? Trebuia să fi ales areblog.ro, siafacutblog.ro, esmechercaareblog.ro, punemaneledepeiutubpeblog.ro, etc.

Aş mai spune şi că firma respectivă se promovează în general pe trackere de torrents, huburi de direct connect şi alte asemenea comunităţi perfect legale în care puterea de cumpărare cam tinde spre 0 dar n-ar fi frumos, mi-ar bate obrazul nenea Azureus care stă cuminte jos în bară…


Citeste si...

2 thoughts on “VreauBlog”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.