Skip to content

Revista presei… aiurea

Aiurea ÅŸi trecerea în revistă dar ÅŸi presa. Dacă aiurelile pe care le voi pomeni în continuare sunt mostre de jurnalism, cred că oricine poate scrie pentru un ziar. Nu de alta dar să punem titluri aiurea ÅŸi să copiem de pe bloguri străine suntem în stare toÅ£i…

Libertatea

Satul bacauan Stanisesti este terorizat de un violator. Tinta lui insa nu sunt femeile, ci animalele! Satenii il cauta acum pe adolescentul de 18 ani, despre care spun ca a facut sex intai cu o magarita, iar ultima ‘aventura’ a avut-o cu o vitica.

Ardeam de nerăbdare să citesc asemenea ştiri, s-au terminat evenimentele în România şi am ajuns la violatorii de animale. Aştept cu şi mai mare interes prezentarea căsătoriei dintre un om şi o broască ţestoasă, pe prima pagină a ziarului respectiv.

Cancan

Ioana Tariceanu s-a intalnit cu mama lui Harry Potter.

Mama lu’ Åžtefan cel Mare era ocupată, îşi pregătea fiul pentru următoarea reîncarnare, cu speranÅ£a că în sfârÅŸit va conduce cineva Å£ara asta cum trebuie.

Click!

Este ciudat cum reuşeşete Mariah să zburde pe plajă fără sutien şi să nu i se vadă nimic, iar Britney Spears să se dea jos din maşină şi să i se vadă tot.

Asta e chiar ştire (veche, bineînţeles), probabil mulţi erau curioşi să vadă diva îmbrăcată sumar. Problema e alta:

How does she manage to keep herself covered while running topless on the beach, and Britney Spears can’t even get out of a car without flashing her grossness to the entire world?

Sună cam la fel, nu? Logic, e copiat de aici, dar jurnalistul de mare talent care a scris articolul pentru Click! a menţionat Egotastic! numai ca sursă foto (de fapt Egostatic, nici măcar numele blogului nu l-a scris corect). A luat pasaje de acolo, le-a tradus şi gata articolul!

Ne mai mirăm că se copiază bloggerii români unul pe altul, că pun titluri aiurea sau că scriu tâmpenii. Tovarăşi bloggeri, fiţi mândri, jurnaliştii sunt mai de cacao!


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.