Skip to content

Petiţiile online

Îmi plac petiţiile online, am semnat-o şi eu acum câteva luni pe cea a ProTV-ului pentru înfiinţarea Poliţiei Animalelor. Îmi plac nu pentru că ar avea vreo finalitate, ci pentru că îţi dau impresia că părerea ta contează şi că ai putea schimbă ceva. Dar cam cu atât se aleg cei care le semnează, eu unul n-am văzut vreo petiţie online care să fi schimbat ceva.

Şi pentru că subiectul săptămânii e noul stat Kosova, iacă un exemplu de astfel de petiţie eşuată. Şi încă una destul de importantă pentru sârbi…

Şi o imagine la fel de inutilă că şi petiţia respectivă. De urmărit şi comentariile de pe pagina imaginii, se poate vedea cât de mult îi iubesc albanezii kosovarii pe sârbi.

Kosovo


Citeste si...

5 thoughts on “Petiţiile online”

  1. Poate să adune şi 500.000, din moment ce Kosovo e deja stat recunoscut de americani, francezi, nemţi, austrieci, etc… cam inutilă petiţia, nu?

  2. Fă una legată de Transnistria dacă vrei activism… Apropo, ai scris ceva pe tema asta? Idioţenie mai mare n-am văzut, păcat că nu ştiu rusa, poate găseam şi altele pe ava.md.

  3. ba eu sant e parere ca kosovo nar trebui sa fie la albanezilo ca sant rai la fel ca si unguri din romania care vror ardealul . asta e parerea mea si asa gandesc

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.