Skip to content

Noutăţi pe piaţa de spam

Au început să-mi fie simpatici spammerii români. Sunt din ce în ce mai respectuoşi şi ţi se adresează folosind numele complet, găsit probabil pe site-ul Ministerului de Finanţe, ceea ce demonstreză că băieţii se documentează puţin înainte să dea cu spam prin internet. În plus, sunt atât de naivi încât nu mă mai pot supăra pe ei pentru că-mi bombardează zilnic căsuţa de mail cu tot felul de tâmpenii. Pentru că eu consider naivitate faptul că dobitocii au impresia că atunci când ai datele personale publicate pe undeva, în general fără voia ta, înseamnă că eşti automat de acord să primeşti tot felul de “comunicări comerciale”.

Astăzi avem nişte simpatici care se îndeletnicesc cu transmiterea unui buletin de noutăţi din diverse domenii: telefoane Dual Sim chinezeşti, machete auto şi alte minunăţii de-astea despre care poţi afla şi dând un mic search pe Google, fără să te abonezi la vreun buletin de-ăsta de spam. Nu mai vorbesc că o astfel de informare, primită în 24 februarie şi conţinând ştiri din 15 februarie, numai noutate nu poate fi numită. Noutate pentru tata poate, care nu şi-a pus încă net şi se bazează numai pe ştirile de la TV sau din presa scrisă.

La fel de simpatic e şi saitul lor, făcut în Microsoft FrontPage. Asta da noutate, habar n-aveam că mai există cineva care foloseşte FrontPage. Way to go, dudes! În epoca CMS-urilor e de-a dreptul fascinant să mai accesezi şi saituri simple, făcute pe genunchi în pauza dintre ora de aritmetică şi aia de lucru manual, după îngurgitarea cornului cu lapte necesar oricărui uebdizainăr din clasele primare.

Spammers

Copii, eu unsubscribe nu dau, că mă pricopsesc mai rău cu spam. Terminaţi voi cu prostiile sau m-apuc să adaug domeniul vostru pe toate listele antispam pe care le ştiu? Sau sun la numărul ăla de mobil ca să vă explic cum stă treaba cu datele mele personale, care n-au ce căuta prin vreo bază de date de-a voastră decât dacă sunteţi înregistraţi pe undeva ca operator de date cu caracter personal?


Citeste si...

1 thought on “Noutăţi pe piaţa de spam”

  1. Vezi tu dorinta de a face bani este atat de mare in Romania incat oamenii recurg la metode de cele mai multe ori stupide. Atata timp cat am ajuns aproape sa nu mai scoatem capul din casa de rusine ca nu avem si noi o troaca de BMW de 7 ani si cumparat in rate pe inca vreo 10, nu trebuie sa ne mire ca vedem idei care mai de care mai nastrusnice. In fine ideea nu tine si proaspatul agent economic nu va recunoaste in ruptul capului ca este el bou si ca nu se pricepe la afaceri, Doamne fereste el nu este de vina, ii lipsesc doar mijloacele de promovare si cum singura solutie moca este internetul da-i si trage cu spamul. Afacerea se incapataneaza sa nu produca lei si in concluzia e simpla nu face suficient spam si etc. si etc. si etc.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.