Skip to content

La 6 dimineaţa…

… am încercat fără succes să trag luna eclipsată în poză; după vreo 30 de instantanee nereuşite, mi-am dat seama că e destul de greu să faci asemenea poze din balcon şi cu o cameră bunicică dar departe de a fi profesională.

… am descoperit că am 3 abonaţi la feed-ul unui blog pe care am scris un articol acum 2 săptămâni, după care am uitat complet de el.

… încă mai aştept să am acces la un VPS pe care l-am plătit de mai bine de 24 de ore; mai aştept 24 după care cer restituirea banilor şi m-apuc să jur iar că nu mai iau nimic de la firmele de hosting americane.

… am dezactivat plugin-ul pentru comentarii audio/video, nu reuşeam să accesez blogul din cauză că mirificul site al plugin-ului e căzut; promit să-l activez iar dacă doreşte vreo domnişoară să posteze un comentariu video în timp ce face striptease, altfel nu prea merită deranjul.

… mă bag la loc în scutece meditând la Ţinutul Secuiesc, acest Kosovo al României în care ceri pâine la magazin în limba maghiară şi o plăteşti cu bani româneşti…


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.