Skip to content

BilanÅ£ – 400

400 de aiureli publicate, aproape 11 luni de la prima, 384 de comentarii, 409 comentarii spam, cca. 20 abonaţi RSS, 4 prin e-mail.

PageRank: 2/10
Alexa Rank: 382,963
Incoming Google Links: 171
Incoming Yahoo Links: 147
Incoming MSN Links: 0
Incoming Alexa Links: 0
Overall Incoming Links: 318 (Overlap is possible – Estimated 277 unique links)
Outgoing Links: 79 (Ratio: 2.165% – Each Link Receives Approx. 0.022 PR)

Should I quit?

6 thoughts on “BilanÅ£ – 400”

 1. Vad ca nu doar pe mine ma chinuie dilme gen “to blog or not to blog?” :D Sincer sa fiu, eu as fi zis sa “quit” inainte de a pune emoticoanele, acum insa…:d

  Stii cati oameni citesc eu de obicei din blogrollul meu in fiecare zi? 2. Tu si Situatii din Blogosfera, dar stii pe care din aceste doua le citesc, pauza, cu placere? aiurea.eu Al lui Cristi ma enerveaza ca e pe Blogger:d

  Intru pe blogul tau de fiecare data cu un gand de vacanta, de relaxare. Stiu ca aici nu voi da de AdSense si posturi platite. Stiu ca aici nu voi da de spam si statistici-topuri la vedere. Stiu ca aici voi gasi lucruri care sa ma intereseze in vreun fel sau altul, sau, daca vrei sa ma tina pe blog, chiar daca afisand niste poze cu silicoane sau mai nu stiu ce alte porcarii;)

  Diferenta intre blogul tau si celelalte e ca diferenta dintre un comerciant mic si un supermarket. La primul vii mai mult din placerea comunicarii cu proprietarul decat din necesitatea unei paini sau a unui kg de cartofi. La primul e nice and cosy, in timp ce dincolo e zgomotos, inghesuiala si multa mizerie.

  Deci, e un blog excelent din toate punctele de vedere si mi-ar parea sincer rau sa nu renunti la el. In plus, am vazut ca te mananca palmele sa ii schimbi si template? De ce?

  Hai ca am scris prea mult, cu siguranta e cel mai lung comentariu:)>-, dar sper ca s-a meritat si nu vei face prostia sa renunti. Uite, daca vrei, sunt de acord sa iti pui si AdSense, promit sa mai dau cate un click:d/ …

  INconstantIN a scris ultima oară: Chiar nu mă supăr dacă nu mă votaţi la RoBlogFest şi Blogovăţ

 2. Lol you’re too kind da’ nu voiam sa renunt, aiuram ca de obicei… :D
  Cat despe adsense, a fost aici da’ nu prea isi avea rostul, am preferat sa-l pun prin alte parti; aici vreau sa ma exprim cat mai liber. ;)
  Nu e mare lucru de capul blogului astuia dar in viata e bine sa mai facem si caterinca, sa ne exprimam nemultumirile, sa-i injuram pe-aia care merita si chiar sa ne facem autocritica. Asta e cel mai neserios “proiect” al meu, care e departe de a fi ceea ce am vrut eu dar cred ca va deveni intr-o zi.
  Multam pentru comentariul lung, am descoperit si un bug in tema cu ocazia asta – uite inca un motiv pt. a cauta alta. :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.