Skip to content

Ave Costel!

Costel Busuioc le-a dat clasă şi aseară, în a şasea gală a emisiunii Hijos de Babel. A cântat Ave Maria şi s-a clasat iar pe locul întâi, conducând în clasamentul general cu doar două etape înainte de finalul concursului.

Cam asta ar fi formularea dacă aÅŸ avea pretenÅ£ia să dau ÅŸtiri aici. Cum n-o am, o să pun clipul de săptămâna trecută cu O sole mio, pentru că Ave Maria încă n-a apărut pe nicăieri (e aproape 5 dimineaÅ£a). Sunt convins că Pavarotti al nostru o să rupă tot ÅŸi mai sunt convins că în momentul în care va reveni în Å£ară se vor înghesui toÅ£i ÅŸmecherii să-i strângă mâna ÅŸi să-i ofere tot felul de premii. ÃŽnainte de a deveni celebru nu puteau s-o facă, erau prea ocupaÅ£i să prăduiască Å£ara asta…

Dacă aş şti că Pavarotti din Banat ar intra pe-aici i-aş da un singur sfat: stai acolo unde eşti apreciat tată, aici nu-ţi oferea nimeni nicio şansă dacă nu te descopereau alţii!

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/Costel%20Busuioc%20-%20Hijos%20de%20Babel/5costel.flv]

Update: A apărut şi Ave Maria.

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/Costel%20Busuioc%20-%20Hijos%20de%20Babel/6costel.flv]

Toate cele 6 prestaţii de până acum ale lui Costel aici.

3 thoughts on “Ave Costel!”

  1. pai daca nu s-a gasit niciun ‘peste’ sa faca bani din vocea asta… cacaciosii nostri de impresari / producatori / promoteri (sau uatafakeri se numesc ei) promoveaza talentul de a face ‘bot’ cu doua infipte in mij si-un dest in sfincter. Ai auzit vreo voce buna care sa arate bine? 1/1000000… deci promovam vulva ;)

    kala a scris ultima oară: corel 14

  2. bine ca la noi numai maneaua se promoveaza. Cum e distrusul ala cu facutul in Romania, acum toata tara stie de el, in timp ce adevaratele talente sunt date la fund. Oricum, noul Pavarotti nu va avea niciodata prea mult succes la noi in tara, se intelege de ce. Tara e frumoasa, pacat ca e locuita.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.