Skip to content

Aiurea muzicală în sidebar

De azi iese la iveală melomanul din mine, aci pă dreapta, în sidebar. O să propun în fiecare zi o melodie, pentru cei care n-au altceva mai bun de făcut decât să se ia după gusturile mele aiurea.

Azi avem în meniu Paraziţii – De ziua ta. Boxele la maxim, adult filter on şi gândiţi-vă cui i-o dedicaţi. :D


Citeste si...

6 thoughts on “Aiurea muzicală în sidebar”

 1. poate ca nu-mi vei da dreptate, dar eu consider acest widget inutil si chiar daunator (daca luam in considerare timpii de incarcare, elementul ne-seofriendly si copyrightul melodiilor). Mai putine bling blinguri pe blog, mai multa accesibiliate si mai mult respect artistului.

 2. Din contră, îţi dau dreptate parţial, dar sunt multe chestii inutile pe internet. Cum ar fi statusurile pentru messenger, de exemplu. În plus, nu văd legătura cu respectul acordat artistului, din moment ce-i ascult melodiile şi chiar le recomand celor care trec pe-aici eu zic că-l respect.
  Melodiile sunt urcate de alţii pe Trilulilu – dă Crocodilu’ dovadă de lipsă de respect pentru că le găzduieşte?

 3. Bineinteles ca internetul e plin de lucruri inutile (care pana la urma isi gasesc utilitatea in curtea unuia sau altuia – cum sunt statusurile de exemplu :d ). In legatura cu respectul acordat artistului, nu prea iti dau dreptate. Sunt de acord ca ii faci reclama, ca il recomanzi si altora – e bine. Insa, reclama aceasta nu va duce decat la mai multa piraterie. Omul se va duce pe trilulilu sa caute mai multe melodii, iar apoi va ajunge pe site-urile de download. Bineinteles, tu nu ai nici o responsabilitate pentru actiunile altora, dar put si simplu…melodiile sunt protejate de copyright. Nu cred ca artistul s-ar bucura de reclama ta. BTW, un articol interesant si sugestiv legat de piraterie gasesti aici: http://plodul-gandirii.blogspot.com/2007/12/cumpara-original.html
  Cam asta e parerea mea, sau mai bine zis observatia mea.

 4. Ah, am uitat sa spun. Trilulilu sunt aparati de TOS, intotdeauna vor da vina pe utilizatori.

  apropo… de cand nu am mai ascultat melodia asta … :d

 5. E şi internetul o formă de promovare pentru artişti, poate ştii că Andreea Bănică şi-a lansat recent un videoclip pe internet sau că Florin Grozea va relansa e-Ok ca un “site legal cu muzică gratuită”. E o mare diferenţă între a descărca muzică de pe torrents şi a o asculta de pe Trilulilu sau alte site-uri. Asculţi melodia (sau vezi clipul), îţi place, te duci la concert. Majoritatea artiştilor chiar recunosc că din prestaţiile live se cîştigă mai bine decât din vânzarea de albume.
  Hai să nu fim noi mai catolici decât Papa.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.