Skip to content

You comment, they moderate

Sunt un cititor de bloguri poate ceva mai înrăit decât “scriitor” pe blog(uri). Citesc ce mi se pare că merită citit ÅŸi comentez acolo unde mi se pare ca am ceva de zis. Prin unele locuri comentez mai des, prin altele mai rar. Sunt câteva bloguri pe care însă nu voi mai comenta, începând de azi. Și o să explic pe scurt de ce.

Fiecare e liber să facă pe blogul lui ce vrea, să scrie despre lucrurile care-l interesează, să aprobe comentarii sau nu, eventual chiar să le șteargă dacă nu-i convin. E blogul lui, sunt drepturile lui. Mă uimește însă că sunt câte unii care aprobă manual toate comentariile. Am postat de câteva ori, posesorul blogului s-a prins probabil că nu-s vreun spammer sau vreun băgător în seamă, și totuși fiecare comentariu pe care-l las așteaptă să fie moderat. De fiecare dată.

Poate unii au într-adevăr atât de mult timp la dispoziție încât să aprobe fiecare comentariu, dar la un moment dat devine frustrant să vezi că toate comentariile tale intră în moderare, și mai ales că, atunci când apar pe site, au mai fost și alții care au comentat ceva asemănător cu tine. Și te trezești ca un papagal care repetă ce-a spus altul deși tu n-ai văzut, evident, ce comentase el.

În concluzie, pe blogurile care moderează toate comentariile, subsemnatul va fi doar un umil cititor, începând de azi.

2 thoughts on “You comment, they moderate”

  1. Aici este vorba de zoso ?
    Bine ca mai sunt si bloggari cretini care daca vrei sa comentezi la blogul lui tre sa iti faci si sign-up…lol..de parca eu am timp si nervi sa completez o prostie de formular la fiecare blog pe care il citesc

  2. Nu, nu e vorba de zoso, acolo mi-au apărut întotdeauna comentariile instant. De fapt nici nu e cazul să considerăm că e vorba de cineva anume ci doar de o practică aiurea, după părerea mea. Avem Akismet, captcha sau alte verificări, e aiurea să “cerni” manual tot.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.