Skip to content

You comment, they moderate

  • by

Sunt un cititor de bloguri poate ceva mai înrăit decât “scriitor” pe blog(uri). Citesc ce mi se pare că merită citit şi comentez acolo unde mi se pare ca am ceva de zis. Prin unele locuri comentez mai des, prin altele mai rar. Sunt câteva bloguri pe care însă nu voi mai comenta, începând de azi. Și o să explic pe scurt de ce.

Fiecare e liber să facă pe blogul lui ce vrea, să scrie despre lucrurile care-l interesează, să aprobe comentarii sau nu, eventual chiar să le șteargă dacă nu-i convin. E blogul lui, sunt drepturile lui. Mă uimește însă că sunt câte unii care aprobă manual toate comentariile. Am postat de câteva ori, posesorul blogului s-a prins probabil că nu-s vreun spammer sau vreun băgător în seamă, și totuși fiecare comentariu pe care-l las așteaptă să fie moderat. De fiecare dată.

Poate unii au într-adevăr atât de mult timp la dispoziție încât să aprobe fiecare comentariu, dar la un moment dat devine frustrant să vezi că toate comentariile tale intră în moderare, și mai ales că, atunci când apar pe site, au mai fost și alții care au comentat ceva asemănător cu tine. Și te trezești ca un papagal care repetă ce-a spus altul deși tu n-ai văzut, evident, ce comentase el.

În concluzie, pe blogurile care moderează toate comentariile, subsemnatul va fi doar un umil cititor, începând de azi.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail