Skip to content

Tu faci ştirile!

Da, tu, cel care-ţi trimiţi filmuleţele pe protv.ro, ţi le-am vazut pe post. Fără să scrie pe ele cine le-a filmat, doar cu un sec “imagini primite pe protv.ro” într-un colţ. Ai luat vreun ban măcar pentru imaginile alea? Nu cred. Ai scutit ProTV-ul de nişte cheltuieli? Desigur, nu s-au mai deplasat să filmeze ei întâmplarea, le-ai dat tu imaginile degeaba, ajutându-i să umple spaţiul din emisiunea de știri cu efort minim.

Fii mândru totuşi, ai contribuit la realizarea celei mai bune emisiuni de ştiri din România. Moca.


Citeste si...

4 thoughts on “Tu faci ştirile!”

  1. Stiu televiziunile sa-si ia filmele sau stirile si singure de pe net fara a se deplasa. Nu vezi ca o stire merge din tv in tv o saptamana la rand? Misto e cand stirea e gresit redactata de primul ca preiau toti greseala.

  2. Corect, am văzut și imagini preluate de pe YouTube la TV. Pentru unele imagini pe care le-au difuzat recent însă cred că ar fi trebuit să se deplaseze (curse de mașini pe gheață, balamuci care se aruncau în zăpadă, etc.).
    Ar putea totuși să scrie “imagini trimise pe protv.ro de Gogu”, nu crezi?

  3. nu pot sa il contactez pe radu silea .am fost de dimineata la el acasa si este casa lui in pericol. noroc cu mine ca l-am ajutat. cine il vede sa ii transmita mesajul. urgent

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.