Skip to content

Ştiri de cacao

Nu ştiu dacă mai e un secret pentru cineva că în România presa e cam de cacao. Dacă ne mai referim şi la anumite ziare, putem înlocui fără probleme ultima literă din cacao cu T. Desigur, ziarele de genul ăsta sunt de 2 lei şi afară, dar parcă ale noastre le întrec pe toate. Sau poate nu înţeleg eu subtilităţile exprimărilor ziariştilor de-acolo, mai ştii…

Poate-mi explică şi mie cineva ce organe (organe! Paris Hilton, a.k.a. femeia cu două/trei/câte-or fi pizde) sexuale are aia între craci de nu găseşte mărimea ei. Sau poate-mi explică tanti/nenea care-a scris articolul ăla ce naiba a vrut să spună acolo. Are vreo sulă de cal în chiloţei tanti Paris? Are găleata atât de mare că dă pe-afară din chiloţi?

Are cumva Paris Hilton păsărica mai mare decât creierul celui care-a scris idioţenia aia? Da, oricât ar fi de mică!

2 thoughts on “Ştiri de cacao”

  1. Cu drogurile şi băutura am înţeles, deşi dacă e să continui cârcoteala nici “beată moartă” nu mi se pare o exprimare tocmai cuşer pentru o ştire, da’ cu organele sexuale care nu-i încap în chiloţi… sincer, n-am înţeles-o. Nici pozele nu ajută la elucidarea misterului, dar mă fac să cred că totuşi n-o are aşa de mare dac-a intrat în pozele alea mici. Pardon, nu le are, că vorbim de organe.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.