Skip to content

Some changes

Am mai meşterit un pic la blog, mai exact la aranjamentul din sidebar şi la tema pentru mobil/pda. Cu ocazia asta am înţeles în sfârşit de ce mă înjura lumea că scriu cu diacritice când încerca să comenteze de pe mobil – toate post-urile scrise de pe Vista se văd ca dracu. Motiv pentru care nu voi mai scrie nimic de pe laptop, până nu mă prind exact care e faza. Văd că nici UTF8 Sanitize n-a reuşit să repare diacriticele, trebuie să caut alte soluţii.

De când am scos reclamele văd că am scăpat şi de erorile care apăreau când foloseam tema pentru mobil, aşa că am reactivat WordPress mobile edition, pentru cei care mai citesc blogurile câteodată şi de pe mobil. Am testat-o pe un PDA Fujitsu Siemens Pocket LOOX N560 şi pe 2 telefoane mobile – Sony Ericsson K800i şi LG L600V – şi merge bine, aşa că rămâne.

Despre UTF8 Sanitize am aflat de aici mai demult, tema pentru mobil o aveam deja dar n-o foloseam din cauza unei erori de MySQL (link-ul direct e luat din google, văd că c’est futu hamsterul tocmai când scriam eu postul ăsta).


Citeste si...

2 thoughts on “Some changes”

  1. ma bucur ca esti alaturi de cititorii aiurelilor ce te impresoara. Mersic. Promit, ca si pana acum, sa nu injur fara motiv ;)

    kala a scris ultima oară: xero(x)pozitiv

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.