Skip to content

RDS capătă faţă umană

  • by

Citeam mai deunăzi aici că poţi face cerere la RDS pentru deblocarea portului 25, ceea ce înseamnă că poţi folosi propriul server de SMTP pentru trimiterea de e-mail-uri, în loc de cel al RDS-ului. Deşi nu mai folosesc de ceva vreme niciun client de mail am făcut şi eu cerere, mai mult pentru că eram curios dacă mi-o acceptă.

M-am holbat juma’ de oră la formularul de acolo, în căutarea unor argumente cât mai solide pentru băieţii veseli – ţi se cer motivele pentru care vrei deblocarea SMTP şi, opţional, să spui ce antivirus/antispyware/firewall foloseşti. După ce mi-am încins ceva neuronii, le-am explicat în două vorbe că plătesc nişte conturi de găzduire şi vreau să beneficiez de toate facilităţile lor, nu să folosesc smtp.rdslink.ro pentru a-mi trimite mail-urile.

După o zi… surpriză, cererea mi-a fost acceptată! O fi contat şi faptul că am specificat acolo că folosesc Linux? Habar n-am, dar am senzaţia că RDS începe să capete faţă umană. Dacă ar mai actualiza şi facturile în contul de la rdslink.ro/admin, parcă ar începe să-şi justifice utilitatea interfaţa aia de administrare. Ultima factură care-mi apare acolo era scadentă la 30.10.2007 şi figurează ca neplătită, deşi am achitat-o de vreo lună jumate…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail