Skip to content

Pixels by request

My old friend Ciprian a avut la un moment dat ideea de a organiza o licitație în scopuri caritabile și a cerut părerea vizitatorilor în legătură cu oportunitatea ei, respectiv șansele de reușită. Au comentat, bineînțeles, doar vizitatorii fideli (puțini dealtfel), motiv pentru care văd că proiectul respectiv stagnează de ceva timp.

Pentru că în viață e bine de multe ori să te bagi în seamă dacă vrei să reușești ce ți-ai propus (și pentru că văd că el nu prea a făcut-o), m-am decis să-l ajut cum pot pentru promovarea inițiativei respective. O să încep prin însemnarea asta și o să continui dacă e cazul, apelând totodată la cei care citesc aceste rânduri să-și spună părerea aici. Știu, e greu să faci fapte bune, e greu să ai încredere în astfel de proiecte într-o țară în care șarlatanii-s la putere, și e chiar foarte greu să sprijini inițiative ale unor oameni pe care nu-i cunoști (respectiv nu-s vedete în blogosferă sau alte comunități online).

Dacă e cineva interesat să sprijine sau să contribuie la proiectul prietenului meu, sunt convins că va fi mai mult decât încântat să dea detalii. Așadar, comentați acolo (de bine, de rău, depinde ce părere aveți) și implicați-vă dacă vă interesează ideea.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.