Skip to content

O nouă filă

După un Revelion oarecum ratat (am adormit ca niciodată pe la 2 şi n-am băut mai nimic), iacătă că mă trezesc şi eu să scriu primele aiureli pe 2008.

AÅŸadar, an proaspăt dezvirginat, filă nouă în cartea de istorie a fiecăruia dintre noi, prima zi din 366 câte are anul ăsta (cică e bisect), de fapt o zi ca oricare alta. Cu deosebirea că e o zi liberă, în care unii zac după beÅ£ia din noaptea precedentă, alÅ£ii stau pe WC după excesele alimentare din aceeaÅŸi noapte, mai sunt câte unii (ca mine) care bântuie pe net… Pretty much the same ol’ scheisse ca în restul anului. Inclusiv prin inbox, unde găsesc aceleaÅŸi reclame la pastile bleu, aceleaÅŸi îndemnuri să-Å£i măreÅŸti instrumentul ca să nu te faci de cacao când mergi la femei.

Singura chestie nouă pentru mine în prima zi a anului e că m-am apucat de curăţenie pe PC. Deja s-au adunat tone de diverse chestii (cumpărate toate, desigur, de la buticuri cu torrent în denumire), hard-urile gâfâie, writer-ele cârâie, cooler-ele pufăie, mai pe scurt toată lumea are treabă pe aici. Inclusiv materia mea cenuşie, în care încolţesc diverse idei de pus în practică în lunile ce urmează.

Dar despre asta mai încolo, mai avem 365 de zile de sporovăit, aberat, expus diverse idei, etc. Până atunci… bine-ai venit, tinere 2008!


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.