Skip to content

Femeia şi SUV-ul

VWLa români e la moda de ceva timp să-ţi iei maşină cât mai mare, indiferent dacă-ţi permiţi s-o întreţii sau nu. Nu contează că tu n-ai nici bani de CASCO, sau că şoselele-s din ce în ce mai aglomerate, că faci ore-n şir de la un capăt la altul al Bucureştiului, că stai la cozi interminabile pe DN1 ca să petreci un amărât de weekend la munte. Pân-aici nimic nou.

Ce mă enervează însă e că mai nou au început şi femeile să viseze la minunăţii de-astea metalice de dimensiunile unei dube, şi nu mă refer la paraşutele întreţinute de vreun Virinel ci la femei normale, cu venituri normale, obţinute prin muncă. Chiar recent am aflat de o astfel de tanti, care după câţiva ani de condus un Renault Clio, vrea SUV. Trecere bruscă, nu tu un Audi A4, ceva, direct SUV. Ce m-a distrat e că nici bani prea mulţi n-are, cu 20 mii vrea o maşină cât mai mare, probabil ca să aibă impresia alţii că are bani de-i întoarce cu lopata. Cum am zis, la paraşutele care vor să iasă-n evidenţă nu mă miră deloc, dar dac-au ajuns şi gospodinele să ţintească la camioane… e clar că şoselele noastre vor deveni din ce în ce mai aglomerate.

Nu era de-ajuns că masculii de succes consideră maşina ca pe o extensie a sculei lor, încep şi femeile să gândească la fel. Probabil alea ale căror bărbaţi au scula mică, who knows…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.