Se ştie de ceva vreme că Alina Plugaru (mai cunoscută prin filmele cu 3 de x ca Enrika Dolls) are site. Drăguţel, pe Joomla! (apropo, site-ul foloseşte un template disponibil contra cost, o fi plătit?), dacă te înscrii vezi şi o galerie foto, etc. Ceea ce nu cred că se ştie este că spre site-ul respectiv duc vreo două domenii, cel cu .net fiind, văd, adresa oficială. Destul de proaspăt domeniul, înregistrat în decembrie 2007 şi găzduit la HostMonster. Celălalt, cu .com, este găzduit la GlobeHosting în România, probabil din cauza aia conţinutul se încarcă de pe celălalt site (3 de x-urile nu-s prea bine văzute de găzduitorii români).

Mult mai interesant decât site-ul respectiv e însă blogul “vedetei” xxx (scris probabil de altcineva), aproape necunoscut în blogosferă. Desigur, nu toată lumea scrie despre sexblogs, dar mă mir cum de-a scăpat neconsemnată în cât mai multe locuri aşa o ştire aducătoare de trafic.

Recomand vizionarea pozelor din primul post al blogului respectiv, dar numai după 12 noaptea şi în nici un caz înainte de 18 ani.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

2 Comments

pax · 4 Ianuarie, 2008 at 10:32

de ce folosesti tinyurl?
mai ca muream de curiozitate sa vad ce scrie tanara da linkul catre blog nu functioneaza

claus · 4 Ianuarie, 2008 at 10:41

Functionează da’ tre’ să bifezi că ai 18 ani. – Link
Am schimbat şi link-urile din post ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail