Skip to content

Enrika Dolls blogăreşte

Se ştie de ceva vreme că Alina Plugaru (mai cunoscută prin filmele cu 3 de x ca Enrika Dolls) are site. Drăguţel, pe Joomla! (apropo, site-ul foloseşte un template disponibil contra cost, o fi plătit?), dacă te înscrii vezi şi o galerie foto, etc. Ceea ce nu cred că se ştie este că spre site-ul respectiv duc vreo două domenii, cel cu .net fiind, văd, adresa oficială. Destul de proaspăt domeniul, înregistrat în decembrie 2007 şi găzduit la HostMonster. Celălalt, cu .com, este găzduit la GlobeHosting în România, probabil din cauza aia conţinutul se încarcă de pe celălalt site (3 de x-urile nu-s prea bine văzute de găzduitorii români).

Mult mai interesant decât site-ul respectiv e însă blogul “vedetei” xxx (scris probabil de altcineva), aproape necunoscut în blogosferă. Desigur, nu toată lumea scrie despre sexblogs, dar mă mir cum de-a scăpat neconsemnată în cât mai multe locuri aşa o ştire aducătoare de trafic.

Recomand vizionarea pozelor din primul post al blogului respectiv, dar numai după 12 noaptea şi în nici un caz înainte de 18 ani.

2 thoughts on “Enrika Dolls blogăreşte”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.