Skip to content

eMag nu se dezminte

Neavând somn (ca de obicei, ar zice unii), m-am apucat să fac un pic de curăţenie prin casuţa de mail. Când eram în toiul acţiunii, poc! m-a izbit newsletter-ul cu promotiile emag.ro. Laptop la 5000 de lei (neinteresant), cameră foto (abia mi-am luat), telefon mobil Nokia (I hate Nokia!)… dar şi o imprimantă foto Canon (de data asta am devenit brusc interesat).

Nu sunt fotograf şi nici n-am de gând să devin, dar m-a tentat preţul din newsletter – 176 lei, cu 2 cadouri incluse! Cum am primit prin decembrie şi un voucher cu reducere de 3%, mă gândesc să comand minunăţia şi dau click pe link-ul din mail. Surprise! Pe site imprimanta costă 346,05 lei! O adaug în coş, gândindu-mă că poate apare reducerea după şi ajung la preţul din newsletter – nici pomeneală.

Domnilor (şi domnişoarelor, că am văzut pe-acolo ceva bucăţi de mi-a stat ceasul) de la eMag, eu înţeleg că la ora la care se trimite newsletter-ul dormiţi cu toţii, dar faceţi nene cumva să bată preţurile, să se actualizeze singure şi pe site – asta dacă nu cumva greşeala e în newsletter, ceea ce nu m-ar mira. Nu de alta dar mai sunt şi lilieci ca mine care poate vor să comande noaptea, dacă tot primesc promoţiile prin mail la ore mici.

Newsletter

Pret site

Nu e prima oară, ce naiba… O să ajung să mă dezabonez de la newsletter, dacă tot e aiurea.

4 thoughts on “eMag nu se dezminte”

  1. Au fost de la început pozele, de la 4 şi ceva dimineaţa când am postat ăsta. Dacă dai click acum pe link-ul către pagina produsului, deja au modificat preţul :)

  2. La imprimante foto nu ştiu ce să zic… Oricum, în primul rând newsletter-ul eMag suge, pentru că e trimis la ore la care n-are cine să actualizeze site-ul.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.