… că toată lumea e anti-prostie de la o vreme, de parcă s-a umplut internetul .ro de erudiţi şi posesori de IQ-uri nemaivăzute;

… să nu ştii nici după 12-16 ani de şcoală (oricare-ar fi ea) că trebuie să mai adaugi un i la “tu şti”, “tu scri”, “tu vi”, ca să te poţi declara anti-prostie;

… că am ajuns să numim carte orice .pdf de 4 pagini care nu conţine nimic altceva în afară de link-uri către saituri care te-nvaţă cum să faci bani pe net; banii îi fac cei care deţin saiturile “sfătoase” pe spinarea voastră, a celor care le cumpăraţi nemaipomenitele metode de făcut bani;

… să declari, politician fiind, că asculţi Paraziţii, în speranţa că te vor vota măcar 2-3 amatori de hip-hop mioritic; nea Cozmine, dă-te bre pe manele, poate ai mai multe şanse!

… să ne văităm că ţiganii care fac tot felul de tâmpenii prin Europa nu ne reprezintă, şi-n acelaşi timp să punem link către ştiri de-astea pe prima pagină.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

9 Comments

J.Mihai Lumanari · 29 Ianuarie, 2008 at 21:34

Cred ca toata lumea a citit cel putin o data in viata PDF-urile care vorbesti, sau ma rog, paginile alea online. Depinde, de la caz la caz, dupa obisnuinta webmasterului ca a fost destul de destept sa scrie chestiile alea.

Marius · 29 Ianuarie, 2008 at 22:23

Realista faza cu politicienii. Toti se vand pentru niste amarate de voturi..

claus · 30 Ianuarie, 2008 at 02:52

Sunt curios câţi au făcut bani cu paginile alea online, în afară de cei care le administrează, bineînţeles.

Cât despre politicieni… nu-s chiar amărâte voturile, din moment ce le asigură cel puţin 4 ani de huzurit pe banii noştri. Problema e că ar trebui să cântărim noi mai bine cine le merită şi cine nu.

kala · 30 Ianuarie, 2008 at 15:03

mcafee site advisor zice ca blogu’ lu’ cozmin gusa nu e ce pare a fi! contine carmazuri si e dat cu briantina… achtung babe!

kala a scris ultima oară: bill gates sustine linux

claus · 31 Ianuarie, 2008 at 07:32

E de la weblog.ro, vad ca au de toate – inclusiv ebay phishing :D

fara sens · 2 Februarie, 2008 at 20:36

E la modă anti-prostia .

fara sens a scris ultima oară: Limite

claus · 3 Februarie, 2008 at 03:48

Da, probabil din cauză că e la modă promovarea non-valorilor pe toate căile. Lumea reacţionează…

fara sens · 3 Februarie, 2008 at 03:59

Non-valorile de obicei au tragere la public . Si cum in ziua de azi asta inseamna multi bani se folosesc intr-un stil mare . In primul rand omul este un animal curios . Majoritatea cauta sa citeasca tot felul de subiecte “fierbinti” ca sa fie in pas cu moda sau doar de curiozitate cum spuneam . Sau poate dor ce povesti “prietenilor” . Cum valorile [ daca mai exista ] sunt negate de necunoscatori [ cei care nu ca nu cunosc , dar nu au curaj sa recunoasca ], non-valorile domina . Nu dau exemple ca mi-e scarba sa indexeze roboteii tot felul de cuvinte continand non-valori .
Uita-te la stiri , in ziare , pe net , forumuri , bloguri . Majoritatea trateaza [ artistic sau nu ] , dar toti trateaza cam aceeasi gama de subiecte aducatoare de audienta . Dar pe ici pe colo toti spun ca vai , ei ? Cum sa faca asa ceva .. Cred ca m-ai inteles si nu are rost sa continui cu filozofia .

fara sens a scris ultima oară: Poezie fără rimă

claus · 3 Februarie, 2008 at 04:19

Eu mă refeream la Becali, manelişti şi alte asemenea specimene când ziceam de non-valori, ăştia sunt promovaţi la TV şi în presă. Pe bloguri n-are rost să mă uit, aş fi nevoit să-mi fac autocritica în primul rând :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail