Skip to content

E aiurea…

… că toată lumea e anti-prostie de la o vreme, de parcă s-a umplut internetul .ro de erudiţi şi posesori de IQ-uri nemaivăzute;

… să nu ştii nici după 12-16 ani de şcoală (oricare-ar fi ea) că trebuie să mai adaugi un i la “tu şti”, “tu scri”, “tu vi”, ca să te poţi declara anti-prostie;

… că am ajuns să numim carte orice .pdf de 4 pagini care nu conţine nimic altceva în afară de link-uri către saituri care te-nvaţă cum să faci bani pe net; banii îi fac cei care deţin saiturile “sfătoase” pe spinarea voastră, a celor care le cumpăraţi nemaipomenitele metode de făcut bani;

… să declari, politician fiind, că asculţi Paraziţii, în speranţa că te vor vota măcar 2-3 amatori de hip-hop mioritic; nea Cozmine, dă-te bre pe manele, poate ai mai multe şanse!

… să ne văităm că ţiganii care fac tot felul de tâmpenii prin Europa nu ne reprezintă, şi-n acelaşi timp să punem link către ştiri de-astea pe prima pagină.


Citeste si...

9 thoughts on “E aiurea…”

 1. Cred ca toata lumea a citit cel putin o data in viata PDF-urile care vorbesti, sau ma rog, paginile alea online. Depinde, de la caz la caz, dupa obisnuinta webmasterului ca a fost destul de destept sa scrie chestiile alea.

 2. Sunt curios câţi au făcut bani cu paginile alea online, în afară de cei care le administrează, bineînţeles.

  Cât despre politicieni… nu-s chiar amărâte voturile, din moment ce le asigură cel puţin 4 ani de huzurit pe banii noştri. Problema e că ar trebui să cântărim noi mai bine cine le merită şi cine nu.

 3. mcafee site advisor zice ca blogu’ lu’ cozmin gusa nu e ce pare a fi! contine carmazuri si e dat cu briantina… achtung babe!

  kala a scris ultima oară: bill gates sustine linux

 4. Non-valorile de obicei au tragere la public . Si cum in ziua de azi asta inseamna multi bani se folosesc intr-un stil mare . In primul rand omul este un animal curios . Majoritatea cauta sa citeasca tot felul de subiecte “fierbinti” ca sa fie in pas cu moda sau doar de curiozitate cum spuneam . Sau poate dor ce povesti “prietenilor” . Cum valorile [ daca mai exista ] sunt negate de necunoscatori [ cei care nu ca nu cunosc , dar nu au curaj sa recunoasca ], non-valorile domina . Nu dau exemple ca mi-e scarba sa indexeze roboteii tot felul de cuvinte continand non-valori .
  Uita-te la stiri , in ziare , pe net , forumuri , bloguri . Majoritatea trateaza [ artistic sau nu ] , dar toti trateaza cam aceeasi gama de subiecte aducatoare de audienta . Dar pe ici pe colo toti spun ca vai , ei ? Cum sa faca asa ceva .. Cred ca m-ai inteles si nu are rost sa continui cu filozofia .

  fara sens a scris ultima oară: Poezie fără rimă

 5. Eu mă refeream la Becali, manelişti şi alte asemenea specimene când ziceam de non-valori, ăştia sunt promovaţi la TV şi în presă. Pe bloguri n-are rost să mă uit, aş fi nevoit să-mi fac autocritica în primul rând :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.