Skip to content

Costel Pavarotti ÅŸi traficul

Românul Costel Busuioc, care a plecat în Spania să muncească ÅŸi a ajuns un nou Pavarotti, nu numai că face furori prin talentul incontestabil, dar omoară ÅŸi site-ul ProTV de câte ori e prezentat în buletinul de ÅŸtiri al postului. ÃŽndemnat de fomeie (“mamă, ce miÅŸto cântăăăă, hai să-l votăm ÅŸi noi!”) după ce a văzut minunea la ÅŸtiri, m-am chinuit mai mult de 15 minute să accesez site-ul canalului TV. Mă gândesc că făceau o chestie deÅŸteaptă dacă dădeau link-ul direct, în loc să ne îndemne să intrăm pe protv.ro ca să-l votăm pe Costel. Nu de alta dar bag mâna-n foc că site-ul spaniolilor e găzduit pe servere mai performante, cu Å£eavă de net capabilă să facă faţă traficului.

Una peste alta a meritat să insist, zic eu, m-am cam săturat de ţiganii ciorditori şi violatori care ne fac de cacao pe alte meleaguri. Uite că mai sunt şi români care-i lasă cu gurile căscate de admiraţie pe occidentali, cam puţini, ce-i drept, dar sunt.

Eu l-am votat, dacă vă interesează şi pe voi ăsta e link-ul direct. Vote Costel for President! :D

Update: Mi se atrage atenţia, pe bună dreptate, că în noul poll se votează concurentul care trebuie să părăsească Hijos de Babel. Aşadar, nu mai votaţi Costel, ar fi păcat să plece (lucru care m-ar mira, după ce a câştigat 6 etape).

Thanks mytimeisnow.

[flash https://aiurea.eu/wp-content/vids/costel.flv]

3 thoughts on “Costel Pavarotti ÅŸi traficul”

  1. Putina atentie acum.
    Pe site-ul lor au schimbat poll-ul si va luati plasa daca nu intelegi boaba de spaniola.
    Acum din cate inteleg eu intrebarea este: “Cine ati vrea sa paraseasca primul concursul?”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.