Skip to content

Copii nereuşite

E destul greu să mai vii cu o idee nouă de site în ziua de azi dar poţi copia fără probleme ideile altora. A făcut-o şi Neogen pe la începuturi (cu succes), au mai facut-o şi alţii. Totuşi, mă gândesc că e de bun simţ ca măcar să verifici ce a ieşit, respectiv să te asiguri ca site-ul tău e la fel de funcţional ca şi cel pe care l-ai copiat.

Astăzi avem în meniu un sait care, deşi inspirat copiat după altele, ar fi putut avea o oarecare utilitate dacă realizatorii lui ar fi fost un pic mai atenţi. Mai precis, dacă ar fi verificat toate link-urile de download pentru aplicaţiile vechi listate acolo, în aşa fel încât ele să fie diferite. După cum se vede şi din imagini, majoritatea versiunilor vechi listate acolo au acelaşi link. Dacă mă apucă nostalgiile şi vreau să-mi aduc aminte cum arăta DC++ 0.14 de exemplu, va trebui să mă mulţumesc cu DC++ 0.697, toate link-urile de download duc spre aplicaţia respectivă, deşi pe sait sunt listate vreo 17 versiuni diferite. Acelaşi lucru şi la Yahoo! messenger, Gaim, Avant Browser, Zone Alarm, etc.

Nu mă mir însă, scrie clar în header Făcut în România

Versiune veche Versiune veche

2 thoughts on “Copii nereuşite”

  1. mane atunci cand ai facut tu review la acest site inca era in constructie si intentionat am lasat linkurile asa.. ca apoi sa iau fiecare program in parte si sa-l lucrez. dar acum e complet cu un nou look.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.