Cel mai de bun simţ sfat pe care l-am citit vreodată, legat de blogging:

Cel mai important lucru este să scrii pe blog ca şi când nu te-ar citi nimeni altcineva.

Pare cel puţin ciudat să citeşti asta pe un blog care te sfătuieşte în general despre cum să faci bani online, mai ales că e scris de cineva cu o experienţă îndelungată în marketing şi PR, după cum declară. Mi se pare însă un sfat preţios şi perfect valabil pentru a-ţi păstra originalitatea, să scrii exact ce-ţi trece prin cap, fără a fi influenţat de nimeni.

Bineînţeles, nu se aplică în cazul în care porneşti blogul special pentru a câştiga bani, dar dacă nu intenţionezi asta (sau dacă preferi abordarea mai sănătoasă despre care spuneam aici), cred că poate fi cheia succesului.

Read more here.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

5 Comments

cristi · 12 Ianuarie, 2008 at 23:14

da si nu :)
Din pacate, exista destule bloguri scrise in genul acela, cu picioarele. Eu zic ca trebuie sa consideri faptul ca vei fi citit, dar ramai sincer si onest fata de tine insuti.

cristi a scris ultima oară: Salarii in IT din Canada

claus · 13 Ianuarie, 2008 at 00:09

Corect, dar mă gândesc că sfatul respectiv se referea la alte aspecte, cum ar fi să nu te laşi influenţat de aşteptările altora în detrimentul expunerii ideilor în stilul tău propriu. Eu cel puţin aşa l-am interpretat.
În plus, eu unul mă consider cel mai aspru critic al meu şi încerc să nu public chiar orice porcărie, întorcând-o pe toate părţile înainte să apuce să-şi dea cineva cu părerea. Sunt convins totuşi că mi-au scăpat destule :D

INconstantIN · 13 Ianuarie, 2008 at 03:02

Cam oximoronic din fire acel sfat:D si cred ca accentul se punea pe libertatea scrierii, fara a preveni eventualele reactii ale cititorilor, fara sa iti pese.

INconstantIN a scris ultima oară: Piesă respinsă la preselecţia Eurovision din Republica Moldova pentru „îndemn la pedofilie” şi o moldoveancă obţine titlul de “Miss Tourism World”

INconstantIN · 13 Ianuarie, 2008 at 03:03

P.S. Super misto commentluv.ul asta, ma tem insa ca pe blogger nu merge:(, hai ca vad!

INconstantIN a scris ultima oară: Piesă respinsă la preselecţia Eurovision din Republica Moldova pentru „îndemn la pedofilie” şi o moldoveancă obţine titlul de “Miss Tourism World”

claus · 13 Ianuarie, 2008 at 10:43

Habar n-am, nu prea m-am jucat pe blogger…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail