E aiurea…

… că toată lumea e anti-prostie de la o vreme, de parcă s-a umplut internetul .ro de erudiţi şi posesori de IQ-uri nemaivăzute; … să nu ştii nici după 12-16 ani de şcoală (oricare-ar fi ea) că trebuie să mai adaugi un i la “tu şti”, “tu scri”, “tu vi”, Read more…

Statistici şi vizitatori

Cred că am uitat eu multe de-a lungul anilor, dar să socotesc încă mai ştiu. Socotelile mele îmi spun că 1568 e mai mare decât 1559 şi că ultimele 7 zile sunt de obicei incluse în ultimele 30. Sau nu?

Iutubu’ nocturn – Britney

Mergând pe ideea că un pic de iutub nu strică, mai ales dacă e vorba de Britney Spears şi una dintre ţâţicile ei, postăm (şi comentăm eventual) un clip care-mi aduce aminte de Virinel şi Hormonica lui (din cauza găurii prin care a fost filmat şi ăsta, ca şi celălalt – nu e gaura cheii da’ tot gaură e).

Nu pot să nu mă întreb (retoric) dacă fatuca respectivă, cu toate bubele-n cap şi tâmpeniile pe care le face, are vreo vină de data asta?! Când se dă în spectacol e una, dar când e vânată şi filmată pe ascuns la repetiţii… cred că buba la cap o au alţii. (more…)

Costel Pavarotti şi traficul

Românul Costel Busuioc, care a plecat în Spania să muncească şi a ajuns un nou Pavarotti, nu numai că face furori prin talentul incontestabil, dar omoară şi site-ul ProTV de câte ori e prezentat în buletinul de ştiri al postului. Îndemnat de fomeie (“mamă, ce mişto cântăăăă, hai să-l votăm şi noi!”) după ce a văzut minunea la ştiri, m-am chinuit mai mult de 15 minute să accesez site-ul canalului TV. Mă gândesc că făceau o chestie deşteaptă dacă dădeau link-ul direct, în loc să ne îndemne să intrăm pe protv.ro ca să-l votăm pe Costel. Nu de alta dar bag mâna-n foc că site-ul spaniolilor e găzduit pe servere mai performante, cu ţeavă de net capabilă să facă faţă traficului.

Una peste alta a meritat să insist, zic eu, m-am cam săturat de ţiganii ciorditori şi violatori care ne fac de cacao pe alte meleaguri. Uite că mai sunt şi români care-i lasă cu gurile căscate de admiraţie pe occidentali, cam puţini, ce-i drept, dar sunt.

Eu l-am votat, dacă vă interesează şi pe voi ăsta e link-ul direct. Vote Costel for President! :D

Update: Mi se atrage atenţia, pe bună dreptate, că în noul poll se votează concurentul care trebuie să părăsească Hijos de Babel. Aşadar, nu mai votaţi Costel, ar fi păcat să plece (lucru care m-ar mira, după ce a câştigat 6 etape).

Thanks mytimeisnow.

(more…)

Browsers&shots

Un toolbar care nu-i lipseşte niciodată browserului meu, oricare-ar fi el (oricare versiune de Firefox, vreau să zic), e cel de la StumbleUpon. Câteva click-uri pe butonul “Stumble!” te pot purta în călătorii virtuale foarte interesante, atât în spaţiu cât şi în timp (multe site-uri pe care le-am găsit aşa Read more…


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail