Skip to content

Lame excuses

This email is in accordance with the CAN-SPAM regulations because:
it contains a label [“cerere accept comunicari comerciale”], contains a physical adress – see above, and it contains a working unsubscribe mechanism.

No shit! TrimiteÅ£i nene tone de SPAM atunci, ajunge să scrieÅ£i pe ele “cerere accept comunicări comerciale”, nu contează conÅ£inutul! Eu o să-mi rezerv totuÅŸi dreptul de a considera SPAM e-mail-urile voastre ÅŸi ca urmare o să vă fac de-acum încolo ÅŸi vouă un bine: o să vă fac reclamă gratis. Pentru adresa de e-mail.

AÅŸadar, astăzi un magazin online care-ÅŸi zice “Blue Shop” dar care are culoarea roÅŸu predominantă pe site (daltoniÅŸti?), mă invită să-l surprind pe MoÅŸ Crăciun cumparând ceva de la ei. Eu îi invit respectuos să nu-mi mai trimită SPAM de la adresa [email protected] ÅŸi îi anunÅ£ că n-o să le răspund niciodată la adresa [email protected]. Nici măcar ca să-i înjur pentru că-mi trimit SPAM.

PS: Pentru că aveÅ£i un magazin online iar eu am pasiunea diabolică de a vâna greÅŸelile de pe astfel de saituri, vă aÅŸtept la cotitură…


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.