Skip to content

Insomnia de duminică

  • by

Clar, e duminică spre luni, no sleep… Poate şi din cauza nopţii trecute, petrecută la shopping. Sau poate din cauza motanului care doarme toată ziua şi mişună noaptea prin casă, miorlăind câteodată până mă scoate din pepeni.

De data asta n-am mai avut chef de muzici. Aş fi ieşit pe străzi să admir Bucureştiul noaptea, când traficul e aproape inexistent şi oraşul e liniştit. Poate chiar să fac vreo 2-3 poze cu monstruozitatea în formă de brad de la Unirea, sau să caut printr-un magazin non-stop ce n-am găsit ieri la Real – un cozonac ca lumea. Am preferat însă să citesc câteva ziare online, câteva bloguri, să mă uit la lamentările unora legate de greşelile altora (bineînţeles că nu de propria prostie), la aerul superior pe care-l afişează diverse personaje mai mult sau mai puţin celebre in .ro… Am mai citit câteva mail-uri, în general felicitări primite de pe diverse forumuri/situri unde am cont, gesturi frumoase dealtfel.

Am şurubărit niţel la blog în căutarea unei teme noi, dar am rămas tot la asta din motive de lene. Am modificat pe ici-pe colo câteva chestii (cum ar fi traducerea integrală) şi recunosc că mi-e lene s-o iau de la cap cu altă temă. Am găsit totuşi câteva interesante, pe unele dintre ele chiar le-aş folosi pentru alt proiect pe care-l am în cap de câteva zile. Mult mai serios şi poate mult mai aducător de trafic/comentarii, pe aiurea.eu văd că nu se înghesuie lumea să comenteze, poate e prea aiurea chiar şi pentru cititorii constanţi. Am scos şi codul de la Blog Browsing, din cauză că plugin-ul de editare a comentariilor devenise inutil – se calcă pe bătături reciproc am impresia, şi am preferat un plugin pe care-l consider util în detrimentul unei idei frumoase dar care încă nu e bine pusă la punct.

Într-un final, liniştea nopţii cred că mă va trimite la somn. Parcă tot agitaţia din cursul zilei te face să simţi că trăieşti cu-adevărat…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail