Skip to content

Gânduri şi planuri

Pentru că am cam fost ocupat în ultimele zile cu proaspăta achiziţie (sistemul de operare), prin capu-mi aiurit au vâjâit numai chestii despre computere, linucşi, screw windows, etc. De-asta am preferat să nu mai scriu mare lucru pe-aici, aş fi căzut în ridicol scriind numai despre ferestre care tremură, desktop-uri care de învârt, wallpapere plouate şi alte efecte speciale.

Acum că a mai trecut entuziasmul specific începuturilor, pot să-mi pun niţel gândurile în ordine şi să mă gândesc încotro vreau să se îndrepte blogul ăsta. Când am cumpărat domeniul şi am trântit un WordPress pe el intenţionam să fac un soi de trecere în revistă a site-urilor aiurea, fotografiilor aiurea, oamenilor aiurea, altor aiureli pe care le întâlneam în surfing-ul zilnic pe internet. Ar fi fost un fel de copy/paste + un comentariu – două, treabă relativ uşoară deci. Numai că m-am răzgândit înainte să încep, e plin de copy/paste pe internetul .ro (şi nu numai) şi am încercat să fac un blog personal. Sau despre experienţele personale cu diverse magazine online, saituri aiurea, personaje care-ţi ridică tensiunea, femei care confundă centura cu locul de muncă, corporaţii internaţionale stricate de mentalitatea balcanică, ş.a.m.d. Probabil nu foarte interesant dar cu o doză de personal destul de mare – adică blog.

Acum, după mai mult de 8 luni, vreo 250 de însemnări, câţiva abonaţi prin RSS, oareşce experienţă în manevrarea WordPress şi câteva idei noi, simt că trebuie să mă îndrept într-o direcţie bine stabilită. Aceeaşi, de blog personal, dar ceva mai bine organizat. Mă gândesc să scriu nişte “seriale” de exemplu, ca ăsta. Sau să preiau modelul de la alţii, cu chestii de genul “dacă e marţi, scriu despre cutare”. Sau să scriu despre ascuţitori, creioane colorate, maşini de spălat, gumă de mestecat şi să le fac un review. “Cumpăraţi guma Orbit, eu o folosesc cu încredere şi am făcut fălcile cât casa”. Stuff like that.

Mai în glumă, mai în serios, simt nevoia de ceva organizare. Am constatat asta când am început să fac ordine pe hard disk şi m-am luat cu mâinile de cap. Sau când mi-am pierdut nopţile încercând să învăţ cât mai multe despre ceva (oarecare) şi mi-am decalat programul în aşa hal încât n-am mai ieşit din casă cu zilele…

Greu de crezut că o să reuşesc să-mi adun gândurile împrăştiate tocmai acum, în pragul sărbătorilor, dar încercarea moarte n-are. Până una-alta, revin cu serialul despre scurtul pelerinaj european. Mai încolo…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail