Skip to content

Culmea nehotărârii

După experienţele nefaste cu Vista, despre care am scris destul, am ajuns ca bărbatul cu nevastă şi şapte amante, care nu se poate hotărî la una dintre ele. Adică am rămas şi cu Vista instalat, folosesc în mod curent Ubuntu şi mai am şi un Windows XP instalat în maşină virtuală. Nu mai zic că am mai rulat şi un Gentoo vreo două zile, tot în vmware.

Şi ca să fie peisajul complet, o să mă refer doar la variaţiunile de Yahoo! messenger de pe sistemele de operare pe care le folosesc: pe Vista am instalate messenger 9 beta, Yahoo! messenger for Vista şi Trillian; pe Ubuntu folosesc Pidgin, iar pe XP-ul din maşina virtuală am instalat Yahoo! messenger 8.1…

O exista cineva mai netotărât decât mine?!


Citeste si...

2 thoughts on “Culmea nehotărârii”

  1. Eu între timp am devenit ceva mai hotărât, în sensul că m-au forţat anumite împrejurări – PC decedat din motive necunoscute nici măcar de medicul legist al electro(cas)nicelor din casă, adică tot eu – să iau o decizie. În consecinţă am rămas pe Vista noastră cea de toate înjurăturile, care m-a izbăvit de minunăţia de Ubuntu îngropat într-unul din hard diskurile defunctului prieten întru navigat pe net şi alte treburi.

    Închei aici, sperând că ai înţeles ceva şi totodată mulţumindu-ţi pentru comentariu, aşa cum am citit pe la blogări mai deştepţi că se face.

    [Un aiurit]

    PS: ai un blog foarte interesant, păcat că e dotat doar cu feed parţial.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.