Skip to content

Trei de azi

  1. PayPal suge. Am adăugat la un moment dat în cont un card Visa Business de la BRD (apropo, ÅŸi BRD suge) care nu merge pe net. De-atunci îmi cer tot felul de verificări – ba să plătesc 1,5 euro ca să primesc un cod de verificare (plătit), ba să le trimit o factură care să demonstreze că am domiciliul acolo unde am zis (trimis). Acum văd că vor iar o factură de utilităţi, probabil că aia de abonat Orange nu le-a plăcut. Cum eu am domiciliul în acte încă la părinÅ£i deÅŸi stau cu muierea de ani buni, alte facturi de utilităţi pe numele meu oha.
  2. Pentru că astăzi împlinesc superba şi mirobolanta vârstă de xyz anişori (hepi beorsdei tu mi), probabil că până diseară sau chiar mâine n-o să mai scriu mare lucru pe-aici. Sau, dacă mă îmbăt suficient, poate mai aiurez câte ceva. Om vedea.
  3. Urez casă de beton armat în continuare prietenului meu kala dă dizainăr, care azi împlineşte x ani de când a intrat în rândul masculilor cu şaibă pe deget, adică a ascuns gonflabila în debara şi s-a însurat (scuze că te-am dat în fapt, dacă vrei să agăţi ceva pe net anunţă-mă şi şterg :D ).

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.