Skip to content

Nervi de uichend

Hai să-mi vărs şi eu nişte nervi p-aci, că doar d-aia am blog personal pe Măria Sa Internetul.

Şi o să încep cu marea masă de şoferi inapţi, care uită să conducă în momentul când dă ploaia peste ei. Poate nu ştiu nici în rest, da’ atât de mulţi dobitoci cu covrigu-n mână ca atunci când plouă rar mai vezi. Se bagă aiurea, după care merg încet de-ţi blestemi zilele, ca să nu le intre apă-n otomobile probabil. Îmbulzeală la semafoare (care nush cum morţii mă-sii se face că pe ploaie nu mai funcţionează), intersecţii blocate, făcut stânga de pe prima bandă sau dreapta de pe ultima, pe toate le vezi când dă blestemata de ploaie în mândra noastră Capitală europeană.

Şi continuăm cu măreaţa Capitală, un veşnic şantier fără şanse de finalizare în secolul ăsta. Cum ziceam mai sus, când ţi-e lumea mai dragă (sau dracii mai vârtoşi), în cele mai aglomerate intersecţii nu merg semafoarele. Şi-uite-aşa intersecţiile devin şi mai aglomerate, dracii mai vânjoşi, înjurăturile de morţi şi alte gerontofilii mai frecvente şi mai apăsate.

Alt stres în Bucureştiul plouat sunt bălţile, care nu ştii ce gropi ale Marianelor sau triunghiuri bermudale ascund, pentru că jegoasele noastre autorităţi (locale sau nu) se-apucă de săpat străzile şi uită să mai termine lucrările. Mă întreb cât o să mai reziste bucureşteanul să-şi tot rupă maşina prin gropile abisale care apar zilnic, fără să reacţioneze. Probabil o veşnicie, pentru că suntem un popor foarte răbdător (a se citi idiot, supus, umil, de căcat).

Şi o să închei cu handicapatul care era în faţa mea la coadă la eMag şi care se considera tot în faţa mea şi după ce m-am mutat la altă coadă, pentru că mi-a venit rândul înaintea lui. O să-i explic şi pe această cale, poate ajunge din greşeală pe-aici: bă nene, micţionez cu jet vârtos pe gipanu’ în care te-ai suit după ce ai ieşit din magazin, dacă m-am mutat la altă coadă se cheamă că nu mai eşti în faţa mea! Dacă-s şapte case şi tu stai la coadă la una din ele, ai rând la toate casele?

PS: am zis că închei da’ nu mă pot abţine să nu-i mulţumesc domnişoarei Silvia de la suportul online al singurului magazin online de (cacao) 7 stele, care m-a lăsat să comand un produs deşi nu era pe stoc, informându-mă că va fi disponibil în 48 de ore de la comandă. Au trecut vreo 7 (coicidenţă, la fel ca stelele lor) zile şi produsul tot n-a venit, aşa că l-am comandat şi cumpărat instant de la alt magazin (care nu-l avea în stoc în momentul când l-am comandat de la coniac Unirea 7 stele ăia, dar l-a adus ATUNCI CÂND A ZIS CĂ-L ADUCE). Aş mai fi aşteptat vreo 20 de ani până-l aduceaţi voi, domnişoară, dar aşa cum am specificat când v-am întrebat de termenul de livrare, îmi trebuia mâine produsul (fac cadouri, deh).

Şi o dedicaţie pentru toţi cei de mai sus, precum şi pentru domnul grizonat din juriul de la MegaStar, care sunt convins că prestează mult mai prost decât majoritatea concurenţilor, da’ se dă mare cunoscător şi-i face de căcat pe amărâţii ăia începători emisiune de emisiune:

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/redecs/b8cdc1ad22c0b0[/trilu-audio]


Citeste si...

3 thoughts on “Nervi de uichend”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.