steag_euromaniaCam o treime din populaţia cu drept de vot a Rromâniei şi-a exprimat azi diverse preferinţe electorale. Ba despre votu’ uninominal, ba despre câteva hahalere care vor la Bruxelles, una peste alta despre îmbuibaţi mai vechi sau mai noi care vor să ocupe diverse fotolii confortabile. Şi bine plătite.

Eu unul fac parte din cei 70% care şi-au băgat picioarele în alegerile lor şi şi-au văzut de diverse alte treburi. Acum pot să zic, că nu mă poate acuza nimeni cum că aş influenţa pe mai ştiu eu cine să nu voteze. M-am săturat de feţele triste ale unor paraşute de lux gen Boc, Stolojan, Behecali sau alţi Vadimi scăpaţi de la Bălăceanca pe tura unor paznici beţi. Am preferat să le fac o vizită părinţilor, să împart căteva mici cadouri aduse din pelerinajul austro-ungar, să mă uit niţel la TV ca să am pe cine şi de ce înjura. S-au dus vremurile cînd mă certam ore-n şir cu mama pentru că se încăpăţâna să voteze cu Ilici, între timp m-am lămurit că sunt toţi o apă şi-un pământ şi că urmăresc orice altceva, numai bunăstarea şi interesele noastre nu.

Şi cam la fel o să procedez şi la următoarele reprezentaţii teatrale denumite simbolic alegeri. Asta până când o să am într-adevăr pe cine vota, fapt care mă îndoiesc că se va întâmpla prea curând, încă se mai găsesc diverse lucruri de furat în ţara asta şi încă mai sunt diverse figuri triste care n-au furat destul.

Faptul că Vadim şi-a dat demisia nu înseamnă că începem să intrăm în normalitate, înseamnă doar că vestitul circar îşi continuă reprezentaţiile aşa cum ne-a obişnuit, în loc să-şi asume eşecul şi să se ducă la băi cu familia. Faptul că Tăriceanu vede un procent de 15% drept rezultat peste aşteptări, în condiţiile în care Boc are dublu, nu înseamnă decât că e mulţumit că n-a făcut un partid istoric chiar varză de tot, aşa cum a reuşit Ciorbea cu ţărăniştii.

În concluzie eu n-am fost, voi?


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

Partz Partzescu · 26 Noiembrie, 2007 at 12:41

Nici eu nu am votat pentru ca nu am stiut ce anume sa votez. Nu s-a vorbit prea mult despre acest lucru si nu am stiut prea bine despre alternative, asa ca am preferat sa ma abtin de la vot.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail