Skip to content

Despre Adriean, RADET şi o dedicaţie

Cumpăr frecvent revista Descoperă şi culmea, o mai şi citesc. Numărul pe noiembrie conţine şi o broşurică despre mult iubita noastră Capitală europeană, a.k.a. lada de gunoi a României – Bucureşti.

E, în broşurica respectivă scriu câte un articol diverse personalităţi – scriitori, arhitecţi, istorici, artişti. Printre ei şi primarele Capitalei, domnul cu o literă în plus în prenume, şukarul Adriean Primaru Minune. Care vine cu vrăjeala caracteristică politicienilor români şi ne explică că “oraşul nostru cunoaşte o dezvoltare fără precedent”, “Bucureştiul traversează cel mai amplu proces de modernizare din ultimii 17 ani” şi că dumnealor (edilii) şi-au “concentrat eforturile asupra programului de dezvoltare a infrastructurii rutiere” în ultimii doi ani.

Păi bre nene Adriene, ce dezvoltare mânca-ţi-aş guriţa matale dă chiparos, când eu fac peste 2 ore de la Unirea la Carrefour Militari zilnic?! Sau crezi că vrăjeala asta ţine şi la mine, vajnic conducător auto prin jungla traficului Bucureştean? Ştiu, o să-mi recomanzi să circul cu metroul ca la New York, ca să scap de trafic. Iar eu o să-ţi recomand să te duci matale liniştit la culcare, că de ales m-aş mira să te mai aleagă cineva.

Şi acum despre RADET, care m-a făcut să aştept azi apa caldă până la 12, când a binevoit să-mi livreze un lichid de culoare căcănie, pe care a trebuit să-l folosesc pentru a mă spăla prin cele mai intime zone (inclusiv pe dinţi, că dantura mea nu suportă apa rece gheaţă specifică sezonului).

Şi-acum dedicaţia, pentru doamnele şi domnii care opresc apa caldă fără să anunţe, precum şi pentru vecinii mei care se spală din an în Paşte:

[flash http://vid194.photobucket.com/albums/z45/aiureadoteu/MOV00098.flv]


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.