Skip to content

Cosmopremiile

Eu unul mă declar fan Nenea Cosmos, respectiv al premiilor care se vor decerna pe blogul cosmic. Bine, deocamdată nu se ştie care sunt premiile, da’ le aştept cu interes.

Şi cu mai mare interes aştept clipa în care-şi va primi premiul Behecali (deocamdată conduce văd), moment care sper că va fi imortalizat în format HD, cu sunet 7.1 and shit. Nu de alta da’ presimt că înjurăturile gen “… Dan Voiculescu şi toată Antena 1…” vor fi considerate citate din Biblie, raportate la vorbele de duh pe care le va scoate oierul când va primi premiul pentru “Cel mai prost/stupid/mîrlan/libidinos/retard om politic român“. Asta dacă Nenea Cosmos are intenţia de a înmâna premiile personal, ceea ce m-ar mira totuşi (Zmărăndescu ştie de ce).

Până una-alta, Nenea a aterizat tocmai din Cosmos aci în blogroll (în feedreaderu’ aiurea e din primele zile de existenţă ale blogului cosmic), iar premiile lui au un .jpg frumos (cu link) în sidebar (ştiu, e ciordit de la Nenea, unde e comiţia aia cu drepturile de autor?!).

Să votaţi bine, hahalerelor!


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.