Skip to content

Câteva pe fugă

  • Traficul din BucureÅŸti ÅŸi IQ-ul scăzut al majorităţii angajaÅ£ilor din hyper-mega-super-cash-and-market-uri mi-au cam halit tot timpul în ultimele zile, de-aici ÅŸi activitatea mai redusă pe blog. Pe de altă parte, am ajuns la concluzia că e bine să scrii dacă ai într-adevăr ceva de zis, “articole” gen “azi sunt plictisit ÅŸi n-am nici timp, bag p*la” nu ÅŸtiu pe câtă lume interesează.
  • Despre fotbal n-am mai scris de mult timp ÅŸi nici n-am de gând s-o mai fac curând, meciul de-aseară al Stelei demonstrând că nici n-am de ce. Dacă să marchezi un gol chinuit după care să ratezi în disperare înseamnă că ai jucat bine (ma refer la prima repriză, a doua a fost muci), atunci înseamnă că mă uit degeaba la fotbal, n-am înÅ£eles nimic din el ÅŸi nu mai are rost să comentez despre.
  • Mă bucur că a observat ÅŸi KennoMedia că wordpress.ro a fost hacherit, asta după 180 de ani. Mă bucur pentru site-ul respectiv ÅŸi pentru că are PR bunicel ÅŸi destui vizitatori, asta cu un singur articol postat acum mai bine de un an. Åži cu o traducere care o ia razna, nemaifiind actualizată tot de 180 de ani. Se poate vedea ÅŸi pe blogul ăsta, data mi-a aparut brusc în engleză, astfel că tot chinul meu de a traduce complet tema pe care o folosesc s-a cam dus dracu. O să m-apuc eu de o traducere integrala pentru WordPress 2.3.1, poate am mai mult timp decât firma respectivă…
  • MulÅ£umesc vecinilor mei care au găsit de cuviinţă că nu e de ajuns să-mi arunce pe maÅŸină ÅŸerveÅ£ele pline de ruj, tampoane folosite, coji de seminÅ£e sau de banane, ÅŸi au început să-ÅŸi arunce ÅŸi resturile din farfurie pe geam. Peste o oră s-a chinuit tipul de la spălătorie să scoată urmele de omletă, roÅŸii ÅŸi ce mai aruncaseră educaÅ£ii mei vecini drept pe capota autoturismului din dotare. Åži îl anunÅ£ pe această cale pe preÅŸedintele blocului că retrag ameninţările gen “mă duc ÅŸi fac reclamaÅ£ie la PoliÅ£ie” (nu văd ce sens ar avea), dar le menÅ£in pe cele gen “o să sparg ÅŸi eu câte un geam la întâmplare în fiecare zi, ‘vă muma-n cur”.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.