Skip to content

Câteva pe fugă

  • Traficul din Bucureşti şi IQ-ul scăzut al majorităţii angajaţilor din hyper-mega-super-cash-and-market-uri mi-au cam halit tot timpul în ultimele zile, de-aici şi activitatea mai redusă pe blog. Pe de altă parte, am ajuns la concluzia că e bine să scrii dacă ai într-adevăr ceva de zis, “articole” gen “azi sunt plictisit şi n-am nici timp, bag p*la” nu ştiu pe câtă lume interesează.
  • Despre fotbal n-am mai scris de mult timp şi nici n-am de gând s-o mai fac curând, meciul de-aseară al Stelei demonstrând că nici n-am de ce. Dacă să marchezi un gol chinuit după care să ratezi în disperare înseamnă că ai jucat bine (ma refer la prima repriză, a doua a fost muci), atunci înseamnă că mă uit degeaba la fotbal, n-am înţeles nimic din el şi nu mai are rost să comentez despre.
  • Mă bucur că a observat şi KennoMediawordpress.ro a fost hacherit, asta după 180 de ani. Mă bucur pentru site-ul respectiv şi pentru că are PR bunicel şi destui vizitatori, asta cu un singur articol postat acum mai bine de un an. Şi cu o traducere care o ia razna, nemaifiind actualizată tot de 180 de ani. Se poate vedea şi pe blogul ăsta, data mi-a aparut brusc în engleză, astfel că tot chinul meu de a traduce complet tema pe care o folosesc s-a cam dus dracu. O să m-apuc eu de o traducere integrala pentru WordPress 2.3.1, poate am mai mult timp decât firma respectivă…
  • Mulţumesc vecinilor mei care au găsit de cuviinţă că nu e de ajuns să-mi arunce pe maşină şerveţele pline de ruj, tampoane folosite, coji de seminţe sau de banane, şi au început să-şi arunce şi resturile din farfurie pe geam. Peste o oră s-a chinuit tipul de la spălătorie să scoată urmele de omletă, roşii şi ce mai aruncaseră educaţii mei vecini drept pe capota autoturismului din dotare. Şi îl anunţ pe această cale pe preşedintele blocului că retrag ameninţările gen “mă duc şi fac reclamaţie la Poliţie” (nu văd ce sens ar avea), dar le menţin pe cele gen “o să sparg şi eu câte un geam la întâmplare în fiecare zi, ‘vă muma-n cur”.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.