Skip to content

200 de aiureli

  • by

A venit vremea şi pentru aiureala cu numărul 200 pe aiurea.eu, în cam 8 luni de când mă destrăbălez public pe-aici. Mult, puţin, de calitate, de rahat, asta nu ştiu. Oricum, o evoluţie tre’ să se vadă, când începe să intre lumea la tine pe blog te gândeşti de 2 ori înainte să scrii ceva, chiar şi când e vorba de aiureli.

În astea 8 luni am învăţat să mă descurc binişor cu WordPress, pe care nici nu pusesem mâna înainte (eram fan Joomla!), am început să-mi pun o oarecare ordine în gândire (chiar şi când aiurez), am avut câteva cuvinte cheie de oarecare succes, care au adus lume pe-aici (nu detaliez acum, poate mai încolo), am colecţionat vreo 25 de bloguri în Google Reader, pe care le citesc zilnic, am mai şi comentat pe ici-pe colo când am avut ceva de zis.

Ce n-am reuşit să fac şi cred că n-o să reuşesc curând, e să scriu doar pentru trafic. Adică numai ce “dă bine” şi aduce vizitatori. Vreau să păstrez cât de cât caracteristica de blog personal, că doar de-aia l-am făcut. Am scris de câteva ori despre anumite subiecte înaintea altora, da’ nu m-am dus să trâmbiţez pe nicăieri “iete bă, ştire la mine!”. O să continui să scriu aici despre lucrurile aiurea întâlnite de mine în viaţa de zi cu zi, pe net, pe stradă, pe WC, wherever I go.

Printre constatările din ultima vreme se numără şi faptul că un post sec despre o reclamă la pensiile ING aduce mult mai mulţi vizitatori decât unul despre frământările personale sau despre greutăţile întâlnite în viaţa de zi cu zi.

Cam ăsta ar fi articolul 200 din Constituţia lui aiurea. Keep reading, more to come :D


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail