Skip to content

WordPress, plugin-uri şi WLW

M-am hotărât să încerc şi eu o versiune “intermediară” de WordPress, asta pentru că am văzut una dintre îmbunătăţirile pe care le aduce, respectiv suport pentru tag-uri în Windows Live Writer. Nu mai trebuie descărcat nici un patch, se adaugă tag-urile în keywords şi atât.

Upgrade-ul mi-a stricat însă iar incoming links, care nu înţeleg de ce vin tot din Google, în loc de Technorati. A trebuit să trec iar pe aici pentru rezolvare, că uitasem între timp. Asta ca să nu mai văd link-uri din blog-ul meu, în loc de reacţiile altora la ce aiureli am scris aici.

La capitolul plugin-uri, am pus şi Simple Tags, succesorul lui Simple Tagging, care nu mai mergea cu WordPress 2.3. Altă viaţă, or fi implementat ei tag-urile nativ în WordPress dar tot îţi trebuie un plugin pentru managementul lor. Şi tot despre plugin-uri, de când cu 2.3 apar update-uri la ele pe bandă rulantă, fapt care îmi aminteşte în permanenţă ce înseamnă open source şi moca.

Una peste alta, WordPress rămâne CMS-ul meu preferat, asta după ce am fost fan Joomla! ceva timp. Îl mai folosesc şi acum, dar pentru alte chestii, nu pentru blogging.

Ca să-l citez iar pe Ciprian, să blogăriţi bine! :P


Citeste si...

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.