Skip to content

TV series addiction

Acum vreo câţiva ani eram dependent de câteva seriale de la TV. Urmăream OZ, The Sopranos, Seinfeld, Married With Children, ceva mai înainte M.A.S.H., ceva mai recent Nip Tuck (care se reia pe 30 octombrie în State) şi Sex And The City, în principal seriale cu puşcăriaşi, mafioţi, sex şi sitcom-uri. Am scăpat de dependenţa asta la un moment dat, când am hotărât să mă uit la TV din doi în trei. Bine, m-au ajutat şi programele din ce în ce mai proaste, abonamentul la un net decent, bântuitul pe diverse chat-uri / hub-uri / trackere / etc.

Mai nou am devenit iar dependent, de când am descoperit Prison Break. Am văzut primele două serii în vreo trei zile, după care am aşteptat vreo două luni ca să înceapă seria a treia. Asta pentru că eram în urmă, am descoperit serialul târziu, când deja se discuta peste tot despre el. Oricum, l-am descoperit înainte să-l dea ProTV.

Şi m-a prins iar microbul. Mai urmăresc Heroes, Californication, Rules Of Engagement şi mai am vreo două în vizor. Partea proastă e că n-am răbdare de la o săptămână la alta, acum că sunt la zi cu toate serialele. Parcă era mai mişto astă vară, când am facut un maraton de Prison Break în trei zile, cum spuneam mai sus. Şi ultimul episod din Prison Break nu mă ajută deloc, cu sfârşitul lui în coadă de peşte gen Dallas, când toată lumea aştepta cu sufletul la gură să afle cine e mortul din piscină.

Bine că măcar de data asta o să aflu marţea viitoare ce era în cutia primită de Lincoln, nu ca la faza cu Dallas-ul peste câţiva ani. Teh Internets Powa’!

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/claus/c3a9625f7bc08e[/trilu-video]

2 thoughts on “TV series addiction”

  1. Păi… o săptămână are 168 ore. Serialele astea 4 pe care ziceam că le urmaresc acum înseamnă cam 2,5 ore pe săptămână. Mai încap :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.