Skip to content

Domenii înregistrate aiurea

  • by

Ca orice om care se dă pe net mai mult decât e cazul şi speră că într-o zi se va umple de bani din asta, am şi eu mai multe nume de domenii înregistrate. Cu unele am gânduri mari, pe altele le folosesc doar pentru mail, am şi vreo 2 de care vreau să scap.

Al doilea ca importanţă pentru mine este domeniul pe care am site-ul firmei. E ceva de genul firma-mea.ro* şi intenţionam să înregistrez la un moment dat şi firmamea.ro*, controlând periodic pe la RoTLD ca să văd dacă mai e disponibil. Şi nu mai e, de vreo 3 săptămâni. Acuma, denumirea firmei nu e una scornită de o imaginaţie ieşită din comun, da’ nici una foarte des întâlnită. Mai precis, pe tot internetul ăsta am mai găsit doar o firmă care să aibă o denumire asemănătoare.

Bănuiesc că băieţaşul care a înregistrat firmamea.ro* prin Vodafone (MyX) n-avea ce face şi s-a gândit că poate e rost de ceva banuţi la un moment dat. Că a înregistrat domeniul total aiurea o demonstrează şi indexul site-ului, unde scrie doar atât : “nimic de vazut ;-)“.

Faza asta m-a băgat la o cheltuială neprevăzută, ca să nu mai am vreo surpriză, şi anume am înregistrat un alt domeniu gen magazinul-meu.ro* şi sub forma magazinulmeu.ro*

Poate nenea Vasile Maroneac (aşa zice la whois că-l cheamă pe şmecher) se visează mare samsar de domenii şi ne demonstrează ce putere financiară are înregistrând domenii prin Vodafone pentru 3$ / lună…

* denumirile respective sunt doar exemple, domeniile în cauză fiind altele.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail