Skip to content

Cine mă stresează

  • by

Azi: companii STRĂINE care, fiind în România, lucrează în cel mai pur stil balcanic (adicătelea cu picioarele):

BCR Asigurări de viaţă, care mă fute la cap să plătesc prima pe 2007 la un contract care a încetat în 2006.

Metro Cash and Carry, ai cărei angajaţi i-ar face de ruşine şi pe cei mai mari chiulăi ai epocii comuniste (în caz că e cineva care nu s-a prins, despre ei era vorba aici); durează cel puţin 3 zile ca să găsească marfa ÎN PROPRIUL DEPOZIT, pentru a-i face recepţia.

British American Tobacco, care abureşte lumea cu hărţile şi excursiile în Japonia. La începutul promoţiei am câştigat 4 pachete de ţigări şi o brichetă cu vreo 15 taloane; acum, spre sfârşitul aburelii, întotdeauna punctul câştigător de pe harta este ultimul, orice număr ai alege (testat şi răs-testat), iar premiile constau numai în pachete de ţigări, deşi benzinăriile mai au destule brichete (o hartă are 15 puncte, din care câştigător este numai unul).

Bonus #1: primăriile din Bucureşti, atât aia generală cât şi cele de sector – pentru că, după ce au transformat Capitala într-un veşnic şantier, dau drumul la iluminatul public numai pe jumătăţi de bulevarde (exemplu: Bd. Constantin Brâncoveanu din sectorul 4 are o porţiune destul de mare care e în beznă totală – de la intersecţia cu Niţu Vasile până la staţia RATB Lamoteşti).

Bonus #2: muiştii care îmi umplu zilnic căsuţele de mail cu spam nesimţit, trimis pe nişte adrese publicate pe site-urile firmei (unde eşti obligat să dai cât mai multe date de contact, dacă nu vrei să pari o tarabă în piaţă). Le transmit pe această cale că nu mă interesează ofertele lor de căcat şi că, pe lângă raportările riguroase la RBL, o să fac publice într-o zi toate adresele de mail de pe care primesc spam, în cât mai multe locuri posibile.

Închei în stilul caracteristic al unui bun prieten: să vămuiesc bine!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail