Skip to content

Adios, NoFollow!

Nu că ar avea blogul ăsta cine ştie ce PR de transferat sau că ar da lumea năvală pe-aici, da’ m-am hotărât să scap de prostia cu nofollow. În concluzie, instalat una bucată plugin DoFollow, activat şi gata treaba. De-acuma, spideru’ care trece pe-aici la o beţie, vine şi pe la voi după zeama de varză (ca să scape de mahmureală).

Aşadar, comentaţi cu încredere ;)

 ifollowblue


Citeste si...

31 thoughts on “Adios, NoFollow!”

 1. Pe HaiPa nu ştiu cum şi la ce ai acces, dar în general se instalează simplu: urci dofollow.php în directorul de plugin-uri (wp-content/plugins) şi îl activezi din interfaţa de administrare a blogului, pagina Plugins.

 2. de pe blogger vin si io hopa..am gasit pe net ceva modificari in html pt a elimina “no follow”…si cred ca fac si io parte din gasca…asa ca..sa ni se scoale

  scorilo a scris ultima oară: un smen fain

 3. tre sa recunosc ca am deschis un dictionar inainte sa postez…deci…iata ca mai poti invata cate ceva de pe sf. internet.
  cat despre recomandare…cu ea de masa

  scorilo a scris ultima oară: un smen fain

 4. Cam tarziu commentu meu da…
  Faza e ca nu vad ce pierzi atata timp cat ai dofollow… doar cretinii gen zoso care se cred prea mari nu accepta asa ceva…

  Ultima însemnare a lui bond1: Gratar la Herculane

 5. si eu am renuntat de ceva timp :D

  Ultima însemnare a lui anetoiu: Toţi se cred şmecheri

 6. Ai mai castigat un cititor fidel ce va comenta pe blogul tau ;)

  Ultima însemnare a lui Statusuri marfa: Statusuri marfa (4)

 7. O sa intru mai des pe blogul tau. Acum e de doua ori mai interesant fiindca i-ai scos nofollow. Poate ca asta este secretul succesului acum. :)

 8. Eu am scapat demult timp de nofllow…….. bvo :)>-

  Ultima însemnare a lui DBlog: Google are concurenta

 9. @DBlog: Insemnarea asta e scrisa pe 28 octombrie 2007, data la care blogul tau nici nu exista. Oricum, ma bucur ca ai scapat “demult timp” de nofollow :)) Probabil inaintea mea, nu?

 10. Faina treaba cu NoFollow Free. Se incurajeaza comunicarea si aduce trafic. Ca sunt si multi care comenteaza doar de dragul transferului de PR e alta poveste. Am scapat si eu de curand de NoFollow, instaland un plugin (DoFollow) si a inceput lumea sa se agite pe site chiar daca deocamdata nu am zis la nimeni asta, adica i-am lasat pe altii sa descopere ca am DoFollow :)
  Bine v-am gasit! Asta e primul meu comment pe acest blog…

 11. Da este adevarat castigi vizitatori si pierzi la calitatea comentariilor, dar pentru un blog eu cred ca comentariile sunt de baza. Pagerankul nu se face numai din backlinks ci si din trafic. Iar daca folosesti rel=”external” e tot un fel de nofollow, nu crezi??? :))

 12. @web design: Nu stiu, tu ce crezi? Nu se castiga vizitatori, sau in niciun caz fideli. Tu, de exemplu, fac pariu ca n-o sa mai revii pe-aici. Ca majoritatea celor care au comentat mai sus, de altfel.

  Apropo, comentariul tau era bagat la spam de Akismet, ai facut prostioare?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.