Skip to content

Octombrie 2007

Trick or Google

Ca toţi americanii (şi nu numai), şi Google sărbătoreşte Halloween. Trilulilu de asemenea, şi-a împodobit header-ul cu păienjeni şi dovleci, iar crocodilul sapă de zor la un mormânt. Interesant de citit istoria sărbătorii, aici.

Link bun

Ce înseamă un link (plătit sau nu) de pe un blog foarte citit: Totul e să se mai ÅŸi menÅ£ină. Nu vă zic saitu’, că n-am chef nici de reclamă, nici de polemici…

Who cares?!

Am văzut ÅŸi eu filmuleÅ£ul care a circulat azi pe blog-uri, pe site-urile de ÅŸtiri, prin listele de messenger, etc. O fi fake, n-o fi fake, who the fuck cares? Descoperirea secolului, Monica face bot! So what? Era cumva pe centură, prestând lucrarea respectivă unui camionagiu turc? E majoră, măritată,… Read More »Who cares?!

Hi(pr0n)5

I’m fucking curious: dacă un pedofil intră pe Hi5 ÅŸi vede o poză ca asta de mai jos, la ce se gândeÅŸte? Că fata vrea să socializeze ÅŸi la 16 ani nu ÅŸtie altfel decât postând poze cu ea cât mai goală?

Read More »Hi(pr0n)5

Românul tot român…

… oriunde s-ar duce ÅŸi pe orice site-uri ar intra. Ca de exemplu un nene care bântuie pe un site cu fiÅŸiere .cue ÅŸi nu găseÅŸte altceva de scris la rubrica “requests” decât ce se vede în poză (evidenÅ£iat cu galben). Oh, how I love my “stupid people” tag! There… Read More »Românul tot român…

Search Status ÅŸi Nofollow

Apropo de link-urile cu nofollow, o metodă prin care le identificăm: una bucată extensie de Firefox, pre numele ei SearchStatus. Odată instalată, extensia adaugă niÅŸte butoane ori în status bar, ori în toolbar-ul de sus. La un click dreapta pe butonul de setări, observăm ÅŸi opÅ£iunea “Highlight Nofollow Links”. O… Read More »Search Status ÅŸi Nofollow

Cum ne vindem?

Ieftin sau scump? Facem cadou cunoştinţele noastre sau ne evaluăm corect şi stabilim un preţ pe măsură? Putem risca să ne supraevaluăm, conştienţi fiind de asta, sau trebuie să stabilim întotdeauna preţul corect?

(Urmează o scriitură lungă, cu caracter personal, care va plictisi pe toată lumea. Cine n-are chef de aşa ceva poate să nu dea click mai jos.)

Read More »Cum ne vindem?


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.