Skip to content

Second hand de la vedete

Comerţul electronic ia amploare de ceva vreme şi în România. Magazine care acum 2-3 ani îşi făceau firav apariţia în online-ul românesc sunt acum lideri de piaţă, apar idei noi (preluate de afară, desigur), apar primele francize, românul pare să fie din ce în ce mai convins că a cumpăra online e mult mai comod decât a face deplasarea la magazinul clasic.

Pe lângă dezvoltarea comerţului online, un alt domeniu de interes pentru români este showbiz-ul. Citim zilnic (chiar dacă unii nu recunosc, dar se vede din tiraje) publicaţiile care dezvăluie diverse secrete din viaţa vedetelor, la concertele mai răsărite e aglomeraţie mare, ştirile de pe toate canalele TV încep cu can-can-uri.

Hai să le combinăm. Avem comerÅ£ online ÅŸi show-biz, combinându-le nu poate rezulta decât… un magazin online cu vechituri de la vedete! O idee de afacere bună, după părerea mea, dar care miroase a snobism ÅŸi americanizare (a se citi prostire) a românilor. De-acum putem avea chiloÅ£ii purtaÅ£i ai nu ÅŸtiu cărei mari vedete (venită de la coada vacii acum ceva ani, suficient de inspirată însă ca să împartă ce i-a dat natura ÅŸi cu alÅ£ii – nu mă refer la cineva anume, doar aberez), ne putem plimba cu MerÅ£anul Queridei, în timp ce mângâiem timid scaunul cam în zona în care bănuim că a transpirat până nu demult “pisicuÅ£a” respectivei, putem folosi rujul altei domniÅŸoare (să ne gândim pe unde a umblat guriÅ£a ei înainte sau ne rujăm direct, fără prejudecăţi?).

E drept, unii mai şi donează o parte din încasări, dar una peste alta nu cred că românul s-a americanizat aşa de rău încât să dea bani grei pe vechiturile altora, fie ele şi vedete.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.