Zapp oferă acum şi un serviciu VoIP pentru cine vrea număr pe Zapp da’ n-are chef de abonamente. Cică e un serviciu gratuit şi pentru ăla care sună chiar aşa e. Faci cont, instalezi softul sau foloseşti telefonul de pe site şi-i dai bătaie.

Nu ştiu însă dacă pentru ăla pe care-l suni e la fel de moca. Înainte să răspundă, o voce suavă îl întreabă dacă e de acord să primească apeluri de pe internet, deci e clar că tre’ să-l şi coste, altfel n-avea rost întrebarea. Zice pe site că tre’ să aibă opţiunea VoIP activată, da’ faza e că merge şi fără (probat).

Mai scormonesc prin site-urile lor, poate aflu până la urmă cât de moca e…

Later edit: văd că merge să suni şi din alte reţele către numărul de Zapp VoIP. Nu poţi vorbi da’ poţi lăsa un mesaj care-i parvine prin e-mail utilizatorului. 


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

2 Comments

Tibi · 19 Octombrie, 2007 at 17:48

Interesant, Mobile VoIP in Romania, pas la pas cu restul lumii. Un serviciul asemanator, prin care poti avea numar de mobil, este Truphone, dar in UK. Felicitari Zapp care si-a dat seama ca astfel poate profita de pe urma mobilitatii din ce in ce mai mare a romanilor, care vor fi atrasi de un astfel de serviciu ca sa scape de taxele de roaming. Practic, cu anumite telefoane nokia si cu o retea wifi, poti folosi acest serviciu chiar de pe telefonul mobil, fara a avea nevoie de PC.

Am vazut pe net ca serverul VoIP folosit este OpenSER, o aplicatie open source, la care participa multi romani, de remarcat, e bine ca rezultatele excelente ale unor romani ajung sa fie folosite si in tara …

AbadBoy · 22 Iulie, 2008 at 02:36

Merge sa suni gratis doar pima oara, atunci cand iti faci contul, apoi nu te mai lasa..spune ca persoana pe care o apelezi..trebuie a aiba obtiunea zapp global free activata..chestia e ..ca nici nu raspund la intrebari cand le trimit mail si ii intreb:

de ce merge sa-l sun pe respectivu` prima oara, iar apoi cere o aiurita de obtiune?

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail