S-a câştigat în sfârşit la Loto, vreo 10,5 milioane de euro. Jucătorii, plini de speranţe şi vise erotice, au cheltuit undeva spre 10 milioane săptămâna asta, cumpărând bilete pentru a câştiga faimosul mare pot. Suma câştigurilor la restul categoriilor a fost undeva sub 2 milioane de euro, deci total general câştiguri cam 12,5 milioane.

Cum reportul de săptămâna trecută la categoria I a fost de peste 8 milioane, adunându-l cu încasările de săptămâna asta şi scăzând câştigurile, rezultă că au rămas destui bani în buzunarele Loteriei Naţionale, de pe urma visătorilor încurajaţi de 0TV şi Dan Senzaţionescu să-şi joace pensiile şi alocaţiile ca să facă el audienţă.

Desigur, mai sunt taxe de plătit, donaţii, sponsorizări, etc. Dar profitul Loteriei e totuşi mai mare decât speranţele românilor. Sau decât ratingul 0TV. Care a prostit lumea cu televizorul şi n-a câştigat nimic. Mulţimea care s-a bazat pe Ogică şi restul specialiştilor în bani nemunciţi a avut doar 1 număr pe biletul de loto. Numărul pe care li l-a dat loteria, pentru că s-au pus capră singuri şi de bunăvoie…

Ghervasuc, put your strap-on and fuck them harder next time!


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

cB · 27 August, 2007 at 12:54

Bah ce fata de activista pro moscova are Ghervasuc asta… bah da ce fete de huseni ‘lacrimati’ au astia care au mizat pe Maestrul L’ogica, Dan Curvasarescu si Comisarul Lazarus-cu-mainile-curate-si nici-gura-nu-i-miroase… Prietenul Dorel cu capul chel si fostul senator Cerchez-Mermez-Belengherez au infectat natia otevista cu ‘frauduloasa’ extragere.
Iar castigatorul marelui dans din buric pe cablu tv este 0tv. Rating la ei, kala nimenea :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail