Skip to content

LotOTV

S-a câştigat în sfârşit la Loto, vreo 10,5 milioane de euro. Jucătorii, plini de speranţe şi vise erotice, au cheltuit undeva spre 10 milioane săptămâna asta, cumpărând bilete pentru a câştiga faimosul mare pot. Suma câştigurilor la restul categoriilor a fost undeva sub 2 milioane de euro, deci total general câştiguri cam 12,5 milioane.

Cum reportul de săptămâna trecută la categoria I a fost de peste 8 milioane, adunându-l cu încasările de săptămâna asta şi scăzând câştigurile, rezultă că au rămas destui bani în buzunarele Loteriei Naţionale, de pe urma visătorilor încurajaţi de 0TV şi Dan Senzaţionescu să-şi joace pensiile şi alocaţiile ca să facă el audienţă.

Desigur, mai sunt taxe de plătit, donaţii, sponsorizări, etc. Dar profitul Loteriei e totuşi mai mare decât speranţele românilor. Sau decât ratingul 0TV. Care a prostit lumea cu televizorul şi n-a câştigat nimic. Mulţimea care s-a bazat pe Ogică şi restul specialiştilor în bani nemunciţi a avut doar 1 număr pe biletul de loto. Numărul pe care li l-a dat loteria, pentru că s-au pus capră singuri şi de bunăvoie…

Ghervasuc, put your strap-on and fuck them harder next time!


Citeste si...

1 thought on “LotOTV”

  1. Bah ce fata de activista pro moscova are Ghervasuc asta… bah da ce fete de huseni ‘lacrimati’ au astia care au mizat pe Maestrul L’ogica, Dan Curvasarescu si Comisarul Lazarus-cu-mainile-curate-si nici-gura-nu-i-miroase… Prietenul Dorel cu capul chel si fostul senator Cerchez-Mermez-Belengherez au infectat natia otevista cu ‘frauduloasa’ extragere.
    Iar castigatorul marelui dans din buric pe cablu tv este 0tv. Rating la ei, kala nimenea :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.