Skip to content

Vineri 13

Vineri 13, zice calendarul. Zi cu ghinion, zice lumea. Sunt născut într-o vineri 13 şi, în funcţie de cum privesc lucrurile, pot să confirm sau să infirm. Depinde de stare şi de ce anume analizez. Cică teama de ziua asta are şi un nume: paraskavedekatriafobie. Pentru mine e o zi ca oricare alta sau eventual norocoasă, pentru că după ea urmează două zile libere.
Ideea e că trăim cu superstiţii, le alimentăm, inventăm mereu altele noi, zicem “Doamne fereşte!” numai când ne e frică de ceva rău, în rest ni se cam rupe. Blocurile de la noi au etajul 13, punem 13 la loto cu speranţa că va ieşi printre numerele norocoase (apropo de asta, când jucam frecvent la loto îmi ieşea mai mereu 13), alegem numărul la maşină în aşa fel încât să conţină 13…
În concluzie, zi cu ghinion sau cu noroc? Who gives a shit, anyway…


Citeste si...

1 thought on “Vineri 13”

  1. in ceea ce ma priveste e o zi cu noroc: am un prieten nascut pe 13, o matusa adorabila (Magda Popovici) nascuta tot pe 13, mai cunosc fro 3-4 nascuti in aceasta zi si, nu in ultimul rand!!! m-am cununat cu Magda in fata Domnului pe 13 nov. Deci! lucky happy day!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.