Skip to content

Cine se ocupă de…

site-ul lui Gică Hagi? Pardon, trebuie cu www, fără nu merge. Judecând după ce scrie pe el, 2 firme. Ambele cu boală la flash şi la prima pagină aproape inutilă (doar cu link-ul “Intră” şi un flash de multe ori de prost gust). Ca să nu mai vorbesc de datele din pagina de contact – telefon mobil şi atât. Site-ul e găzduit de o super-firmă de care eu personal n-am auzit, care vinde 10 MB spaţiu pe disc cu 8 $/lună. Wow! Probabil că şi site-ul lor a fost actualizat tot acum 3-4 ani, cam atunci erau preţurile alea.

În trafic.ro se află după site-urile echipelor Politehnica Iaşi şi FC Vaslui, ceea ce iar nu mi se pare normal, dar nu mă mir. Site-ul n-a mai fost actualizat de pe vremea când Gică antrena încă echipa Galatasaray Istanbul. Adică, aşa cum zice pe site, “Ultimul update 23.05.2005“.

Nimic despre recenta lui numire la Steaua, echipă care l-a lansat în fotbalul mare şi care trebuie să figureze obligatoriu în palmaresul de antrenor. Nu tu blog, că tot e la modă… Ca să nu mai zic că nici domeniul nu e pe numele lui.

Hagi.ro

Păcat. Probabil că un fan de-al Regelui s-ar fi ocupat mai mult de site. Şi poate şi gratis. Sunt curios pe câţi bani “se ocupă” de el firmele respective…

Nea Gigi, plăteşte bre o hahaleră mai pricepută, să facă saitu’ lu’ naşu’ frumos! Ce naiba, bre…


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.