Skip to content

Generaţia Pro(astă)

Au cam trecut vremurile când te răzbunai pe cineva care te-a enervat punându-i piedică pe holurile şcolii sau aruncându-i o găleată de apă în cap de la etajul 10. Acu’ e la modă flood-ul. Te-a enervat cineva? Are site/hub de direct connect/radio pe net/server de whatever? FLOOD! Generaţia de tinichea a net-ului românesc asta practică. Generaţia care se ridică din tomberoanele de “după blocuri”, cu venele mustind de droguri la modă cumpărate din alocaţie, a evoluat. Nu mai dă cu pumnul, a învăţat DDoS, SYN şi alte practici la modă. Şi scapă basma curată, pentru că Garcea dă drumul la PC numai ca să-şi ia pr0n de pe torrente sau ca să stea la un mic chat cu Maricica din Berceni, metamorfozată peste noapte în “HungryLips4u”, “MakeMeCum” şi altele.
Sau îşi deschide PC-ul P 3 de la secţie, cumpărat din banii contribuabilului la preţ de P 4 ultimul răcnet, ca să “gramofonească” vreo 2 amărâţi care mai iau moca niscaiva filme şi soft-uri pe care nu ţi le permiţi “la oficial” decât dacă ai veniturile lu’ Moliceanu, sau dacă mătuşa Tamara s-a răzgândit şi ţi-a lăsat ţie vreo 2 tablouri, că Bombonel şi-a bătut joc de ele…
Nu sunt fan-ul acrobatului din “gura presei” dar sunt de acord cu el într-o singură privinţă: “trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul”.


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail