Skip to content

Generaţia Pro(astă)

Au cam trecut vremurile când te răzbunai pe cineva care te-a enervat punându-i piedică pe holurile ÅŸcolii sau aruncându-i o găleată de apă în cap de la etajul 10. Acu’ e la modă flood-ul. Te-a enervat cineva? Are site/hub de direct connect/radio pe net/server de whatever? FLOOD! GeneraÅ£ia de tinichea a net-ului românesc asta practică. GeneraÅ£ia care se ridică din tomberoanele de “după blocuri”, cu venele mustind de droguri la modă cumpărate din alocaÅ£ie, a evoluat. Nu mai dă cu pumnul, a învăţat DDoS, SYN ÅŸi alte practici la modă. Åži scapă basma curată, pentru că Garcea dă drumul la PC numai ca să-ÅŸi ia pr0n de pe torrente sau ca să stea la un mic chat cu Maricica din Berceni, metamorfozată peste noapte în “HungryLips4u”, “MakeMeCum” ÅŸi altele.
Sau îşi deschide PC-ul P 3 de la secÅ£ie, cumpărat din banii contribuabilului la preÅ£ de P 4 ultimul răcnet, ca să “gramofonească” vreo 2 amărâţi care mai iau moca niscaiva filme ÅŸi soft-uri pe care nu Å£i le permiÅ£i “la oficial” decât dacă ai veniturile lu’ Moliceanu, sau dacă mătuÅŸa Tamara s-a răzgândit ÅŸi Å£i-a lăsat Å£ie vreo 2 tablouri, că Bombonel ÅŸi-a bătut joc de ele…
Nu sunt fan-ul acrobatului din “gura presei” dar sunt de acord cu el într-o singură privinţă: “trăim în România ÅŸi asta ne ocupă tot timpul”.

2 thoughts on “GeneraÅ£ia Pro(astă)”

  1. te roade invidia; fa si tu flood! scaneaza, rupe tunneru’, pingalot dupa ‘sosete’… fa ceva sa fie multumita degeneratia asta de micro-genii moarte la nastere.
    E pleonastic sa lucrezi in mediul online si sa te ghemuiesti langa un HUB sau server de torenti si sa nu dai un kick, sa nu bannezi ori floodezi avortoni cu ID-uri confuze chiar si pt ei…
    De aia cred ca esti invidios! Pt ca unii care scriu legat cuvinte, ori folosesc un limbaj digit se trezesc peste noapte inclusi in ‘industria’ online, se trezesc jurnalisti, operatori si moderatori de idei fara nazuinte. Iar tu doar constati!
    Sa fludati bine! daca asta va ocupa tot timpul…

  2. Da, într-adevăr, sunt invidios pe puberii a căror unică ocupaţie e să-şi bată joc de munca altora. No shit!

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.